Pacari
Био суров шоколад 70% какао с мака 50г
50гр.
6.19лв.
11.79лв.
-47%
от 03/10
Промоции на Pacari Био суров шоколад 70% какао с мака 50г в balevbio. Сравни цените на Био суров шоколад 70% какао с мака 50г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg
Премиум шоколад с мака на прах и кокосова захар. Маката е известна с чудодейнте си свойства и е богата на хранителни вещества, включително витамини, минерали, мастни киселини, аминокиселини и стероли. Тя има ободряващо и успокояващо действие. Какво е специалното в суровия шоколад? Суровият шоколад съдържа какаови зърна, които са минимално обработени при по-ниски температури, за да увеличат максимално антиоксидантите и сложните вкусове на естественото какаово зърно. Разликата между суровия и несуровия шоколад е температурата, при която зърната се обработват. Суровият шоколад се произвежда от какаови зърна, които се обработват при температура 42°C или по-ниска (вместо обичайните 130-400°C за несуров шоколад). Това помага да се запазят повече от антиоксидантите и сложните аромати на естественото какаово зърно. Хранителни стойности за 100g Енергийна стойност 2501kJ/ 597kcal Мазнини 42g - от които наситени мастни киселини 21g Въглехидрати 46g - от които захари 39g Белтъци 8,8g Сол 0,03g Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в храната натрий. Съхранение: на сухо и проветриво място, при температура от 16 - 18°C. Изображението върху опаковката е символично.
Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.