DOVES FARM FOODS LTD

Оризово брашно без глутен 1кг

balevbio

1кг.

3.99лв.

Оризово брашно без глутен 1кг

от 18/07

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на true Оризово брашно без глутен 1кг в balevbio. Сравни цените на Оризово брашно без глутен 1кг в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Кремообразно на цвят, с натурален аромат. Подходящо за сладки и солени рецепти. Използвайте за пудинг, бисквити, тестени изделия или като сгъстител в сосове.Указание за употреба: да се консумира след термична обработка.  Хранителни стойностиза 100g  Енергия  1504 kJ/354 kcal  Мазнини  2g  - от които наситени мастни киселини  0,5g  Въглехидрати  75g  - от които захари  0,3g  Белтъци  7,8g  Сол  0,03g  Влакнини  2,6gСъхранение: в добре затворена опаковка на сухо и хладно място.Изображението върху опаковката е символично.РецептиКифлички със стафидиЗа печене във фурна 190°С /с вентилатор 160°С / фурна на газ степен 4.Продукти: 250g оризово брашно, 5 ч.л. бакпулвер, 1 ч.л. ксантанова гума, 50ml растителното масло, 1 с.л Златен сироп (подсладител на основата на захар и лимонова киселина), 75g захар, сока на 1 лимон, 100g стафиди , вода за смесване и намазване, растително масло за намазване на тавата.Начин на приготвяне:1. Разнесете малко количество растително масло във формата за печене или използвайте хартия за печене, загрейте фурната. 2. Поставете в купа оризовото брашно, бакпулвера, ксантановата гума и разбъркайте добре. 3. Добавете растителното масло и златния сироп и разбъркайте с вилица докато се получат хлебни трохи. Добавете захарта. 4. Изцедете лимоновия сок в друг съд и добавете вода до достигане на общо количество 250ml течност. 5. Добавете течността към брашното и разбъркайте бързо до получаване на меко, еластично тесто. 6. Добавете стафидите. Разделете тестото на 12 части и включете фурната да загрява. 7. Оформете всяка част в желаната форма и намажете страните и горната част с вода. 8. Печете за 25-28 минути до златисто.Ванилови бисквиткиЗа печене във фурна 190°С /с вентилатор 170°С / фурна на газ степен 5.Продукти: 100g оризово брашно, 1 ч.л. бакпулвер, 75g масло, 75g захар, 1 с.л. мляко (или растителна алтернатива), 2 ч.л. ванилов екстракт, 4 ч.л. вода, растително масло за намазване на тавата.Начин на приготвяне:1. Разнесете малко количество растително масло във формата за печене или използвайте хартия за печене, загрейте фурната. 2. Поставете в купа оризовото брашно, бакпулвера и разбъркайте добре. 3. Смесете маслото и захарта в друга купа и разбъркайте до гладкост. Добавете млякото и ваниловия екстракт. 4. Добавете брашното с бакпулвера и разбъркайте добре. Добавете вода до постигане на меко тесто. В случай че тестото е много меко , оставете да почине 10 минути. 5. Разделете тестото на 24-30 части и оформете на топчета. 6. Преместете топчетата тесто във формата за печене, сплескайте ги леко и печете за 20-22 минути. 7. Съхранявайте охладените бисквитки в добре затворен съд.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции