Зелена Ферма

Био кефир 500мл

balevbio

500мл.

3.59лв.

Био кефир 500мл

от 19/06

Сподели
Сигнал

Промоции на Зелена Ферма Био кефир 500мл в balevbio. Сравни цените на Био кефир 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Продуктите на Зелена Ферма са направени по традиционни рецепти и са био сертифицирани. Кравите прекарват близо 9 месеца от годината на паша в Троянския балкан, а когато навън е студено, кравефермата там предлага изключителни грижи за животните. След това обработваме млякото в мандра, намираща се в екологично чистия район на град Земен. Всички продукти на Зелена Ферма са пълномаслени и по този начин млякото запазва всичките си витамини, минерали и ензими. Например при обезмасляването се губи витамин А, който е важен за разтварянето на мазнините и е полезен за очите и кожата.Продуктите на Зелена Ферма са направени по традиционни рецепти и са био сертифицирани. Кравите прекарват близо 9 месеца от годината на паша в Троянския балкан, а когато навън е студено, кравефермата там предлага изключителни грижи за животните. След това обработваме млякото в мандра, намираща се в екологично чистия район на град Земен. Всички продукти на Зелена Ферма са пълномаслени и по този начин млякото запазва всичките си витамини, минерали и ензими. Например при обезмасляването се губи витамин А, който е важен за разтварянето на мазнините и е полезен за очите и кожата.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции