FOODLAB SRL

Био шотландска пушена сьомга Сашими 80г

balevbio

80гр.

23.49лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на FOODLAB SRL Био шотландска пушена сьомга Сашими 80г в balevbio. Сравни цените на Био шотландска пушена сьомга Сашими 80г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Отгледана в рибни стопанства по биологичен метод. Зона на улов: 27 Североизточните части на Атлантическия океан (Шетландските острови - Шотландия). Дивата сьомга е богата на протеини съдържа незаменими аминокиселини, витамини A, B6, B12, както и калций, желязо, цинк, магнезий, фосфор, ниацин и рибофлавин. Високото съдържание на полиненаситени мазнини Омега 3 помага за защита на артериите и предотвратява сърдечно-съдови заболявания, и дори някои тумори. Тази биологична сьомга се отглежда в северната част на Шотландия - Шeтландските острови, където животните се отглеждат без използване на антибиотици и хормони в нов тип развъдници, по иновативни методи, които работят в хармония с природата. Тя е близка до дивата сьомга по структура на тъканта и вкус, защото въпреки, че е отгледана в развъдник има достатъчно място да плува и скача в студените води. С намалена гъстота на отглеждане от под 10 кг на куб. метър, сьомгата по естествен начин развива плътна и гъвкава мускулатура - разлика, която може да бъде усетена на вкус.   Хранителни стойности   в 100g   Енергия   196kcal / 820kJ   Мазнини   12g   - от които наситени мастни киселини   2,7g   Въглехидрати   0,1g   - от които захари   0g   Белтъци   22g   Сол   3g Съхранение: При температура от 0°С до +4°С. След отваряне консумирайте в рамките на 2 дни. Изображението на опаковката е предложение за сервиране.Отгледана в рибни стопанства по биологичен метод. Зона на улов: 27 Североизточните части на Атлантическия океан (Шетландските острови - Шотландия). Дивата сьомга е богата на протеини съдържа незаменими аминокиселини, витамини A, B6, B12, както и калций, желязо, цинк, магнезий, фосфор, ниацин и рибофлавин. Високото съдържание на полиненаситени мазнини Омега 3 помага за защита на артериите и предотвратява сърдечно-съдови заболявания, и дори някои тумори. Тази биологична сьомга се отглежда в северната част на Шотландия - Шeтландските острови, където животните се отглеждат без използване на антибиотици и хормони в нов тип развъдници, по иновативни методи, които работят в хармония с природата. Тя е близка до дивата сьомга по структура на тъканта и вкус, защото въпреки, че е отгледана в развъдник има достатъчно място да плува и скача в студените води. С намалена гъстота на отглеждане от под 10 кг на куб. метър, сьомгата по естествен начин развива плътна и гъвкава мускулатура - разлика, която може да бъде усетена на вкус.   Хранителни стойности   в 100g   Енергия   196kcal / 820kJ   Мазнини   12g   - от които наситени мастни киселини   2,7g   Въглехидрати   0,1g   - от които захари   0g   Белтъци   22g   Сол   3g Съхранение: При температура от 0°С до +4°С. След отваряне консумирайте в рамките на 2 дни. Изображението на опаковката е предложение за сервиране.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции