CARL JUNG
Био безалкохолно вино Mousseux 750мл Карл Юнг
750мл.
14.99лв.
24.99лв.
-40%
от 30/09
изтекла
Промоции на CARL JUNG Био безалкохолно вино Mousseux 750мл Карл Юнг в balevbio. Сравни цените на Био безалкохолно вино Mousseux 750мл Карл Юнг в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg
Създаден от екологично чисти органични сортове Айрен (Испания), Ризлинг и Риванер (Германия). Заедно те създават наситен, свеж, леко пикантен вкус. Благодарение на внимателно подбраните сортове, тази напитка ще бъде чудесна алтернатива за любителите на истинското шампанско. Несъмненото предимство на това пенливо вино е ниското му съдържание на калории. Плодово, свежо, пенливо деалколизирано вино с розов оттенък, свеж характер и нюанси на зрели червени плодове. Виното е произведено от органично отглеждано грозде; Всички добавки са органични; Не се допускат ГМО, пестициди, хербициди, нитрати и др. Серният диоксид е ограничен до 100 ppm в червени вина и 150 ppm в бели/розе вина. Малко по-малко за сладки вина. (3 пъти по-малко, отколкото в обикновеното вино). Био-вино, за чието създаване е използвано грозде, преминало през пълен цикъл на узряване в естествени условия без излагане на вредни вещества (химични торове, хербициди, пестициди, инсектициди). Гроздето се отглежда по същия начин, както преди 300-500 години, а грижата за лозята, събирането на зрели плодове се извършва на ръка. Транспортирането на Био-вино се извършва само в дъбови бъчви, без използване на пластмаса и стъкло. Ферментацията протича под въздействието на естествени дрожди, които присъстват върху кожата на гроздето. На последния етап готовото вино се налива в стъклени бутилки. Дегустационни характеристики Цвят: пенливо био-вино със светъл сламен цвят. Аромат: виното се отваря с лек, елегантен аромат на цветя. Вкус: освежаващ, сочен и искрящ, с приятни изтръпващи мехурчета и фини нотки на плодове. Сервиране: Bio Mousseux Bio пенливото вино се препоръчва да се сервира като аперитив, с предястия и десерти. Температура на сервиране: 6-8°C Стойности за 100ml Енергийна стойност 72,1kJ/17,2kcal Захар 3,3g Въглехидрати <3,7g Алкохол <0,5 % об. Температура за консумация: 12-14°C След отваряне да се консумира в рамките на 3дни. Carl Jung Разположена в Рюдесхайм ам Рейн (Хесен, Германия), винарната Carl Jung заслужено се гордее с титлата пионер в производството на безалкохолни вина. Преди повече от 100 години д-р Карл Юнг-младши, във винарската изба на дома си, след продължителни експерименти, разработва процес за отделяне на алкохола от готовото вино. В същото време оригиналният вкус на благородната напитка е напълно запазен. Докторът доставял полученото вино на пациенти, които не можели да пият алкохол. Идеята на д-р Юнг за извличане на алкохол без загряване на виното чрез вакуум е революционна в онези дни. Още през 1907 г. е защитен от Императорското патентно ведомство. През 30-те години на XX век семейство Юнг придобива имението Бузенбург и го превръща във винарна. През 1945 и 1955 г. са получени още патенти за иновативни методи за приготвяне на безалкохолно вино. През 1964 г. асортиментът на Carl Jung е обогатен с линия пенливи вина. През 80-те години се наблюдава модернизация на производството. Carl Jungot отпразнува новото хилядолетие, като навлезе на пазара в 30 страни. Днес непрекъснатите инвестиции гарантират развитието на компания, която последователно се придържа към дългогодишната си семейна традиция.
Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.