DEMETER-FELDERZEUGNISSE GMBH

Деметер био сладолед страчиатела БЕЗ ГЛУТЕН 125мл

balevbio

125мл.

3.29лв.

6.79лв.

Снимка на продукт

-52%

Сподели
Сигнал

Промоции на DEMETER-FELDERZEUGNISSE GMBH Деметер био сладолед страчиатела БЕЗ ГЛУТЕН 125мл в balevbio. Сравни цените на Деметер био сладолед страчиатела БЕЗ ГЛУТЕН 125мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Ако ще е сладолед, нека да е с най-италианския вкус - страчиатела! От чисто мляко и сметана, подсладен със сурова тръстикова захар и допълнен с вкусни шоколадови пръчици. Без яйца и без глутен. Сертифициран от Demeter (спомняте си гръцката богинята на земеделието Деметра, нали?) Това е много повече от био сертификат. Той гарантира, че всички съставки на продукта идват от един фермерски организъм, в който хората, животните и растенията функционират заедно в един естествен ритъм. Така всичко се случва точно както природата го е замислила!   Хранителни стойности   в 100g   Енергия   678 KJ/ 162 kcal   Мазнини   8,9g   от които наситени мастни киселини   5,8g   Въглехидрати   18,6g   от които захар   15,3g   Белтъчини   1,5g   Сол   0,07g Начин на съхранение: при - 18°С. Веднъж размразен да не се замразява повторно.Ако ще е сладолед, нека да е с най-италианския вкус - страчиатела! От чисто мляко и сметана, подсладен със сурова тръстикова захар и допълнен с вкусни шоколадови пръчици. Без яйца и без глутен. Сертифициран от Demeter (спомняте си гръцката богинята на земеделието Деметра, нали?) Това е много повече от био сертификат. Той гарантира, че всички съставки на продукта идват от един фермерски организъм, в който хората, животните и растенията функционират заедно в един естествен ритъм. Така всичко се случва точно както природата го е замислила!   Хранителни стойности   в 100g   Енергия   678 KJ/ 162 kcal   Мазнини   8,9g   от които наситени мастни киселини   5,8g   Въглехидрати   18,6g   от които захар   15,3g   Белтъчини   1,5g   Сол   0,07g Начин на съхранение: при - 18°С. Веднъж размразен да не се замразява повторно.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции