MGD

Масло от черен дроб на акула 100 капсули x 500мг

balevbio

68гр.

18.99лв.

26.99лв.

Снимка на продукт

-30%

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на MGD Масло от черен дроб на акула 100 капсули x 500мг в balevbio. Сравни цените на Масло от черен дроб на акула 100 капсули x 500мг в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Предназначение: маслото, извлечено от черния дроб на акулите, е важен източник на хранителни вещества. Най-разпространени са незаменимите мастни киселини, алкилглицероли и сквален. Препоръчителен дневен прием: 4 капсули на ден с чаша вода. Дневният прием осигурява (4 капсули): АКУЛА 2000mg, от които: алкилглицероли 400mg Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на сухо място, далеч от източници на топлина.Предназначение: маслото, извлечено от черния дроб на акулите, е важен източник на хранителни вещества. Най-разпространени са незаменимите мастни киселини, алкилглицероли и сквален. Препоръчителен дневен прием: 4 капсули на ден с чаша вода. Дневният прием осигурява (4 капсули): АКУЛА 2000mg, от които: алкилглицероли 400mg Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на сухо място, далеч от източници на топлина.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции