Mogli

Био какаова вафла 15г

balevbio

15гр.

1.99лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на Mogli Био какаова вафла 15г в balevbio. Сравни цените на Био какаова вафла 15г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Kакаовите вафли на Mogli съдържат три слоя от вкусни, леки и хрупкави биологични вафлени кори, пълни с какаов крем с вкус на лешник и леко подсладени с кокосовия цвят. Вафлите са идеалната закуска, когато сме в движение. Ние ги обичаме! Съдържа глутен и мляко. За деца над 3 години. Био какаова вафла е 100% органична вафла със 74% био какаов крем. Не съдържа кристална захар и изкуствени оцветители. Без аромати и консерванти.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   2216 kJ/ 532 kcal   Мазнини   34g   - от които наситени мастни киселини   16g   Въглехидрати   48g   - от които захари   22g   Белтъци   7,7g   Сол   0,2g   Влакнини   4,2g Внимание: Подходяща за деца над 3 години. Съхранение: На сухо и хладно място. За марката MOGLI Колкото по-естествен е продуктът, толкова по-добро е качеството и е по-добър вкусът - както за децата, така и възрастните. Това е основната концепция на немската марка MOGLI, управлявана от семейната фирма MOGLI Naturkost GmbH. Всеки продукт на MOGLi е резултат от производство, което се осъществява в хармония с природата. Всеки елемент има своята незаменима функция - почвата, семената, растението, хората, които се грижат за тях. И защото най-вкусни са даровете от природата, всички продукти на компанията са направени от 100% биологични съставки, в които липсва гранулирана захар или изкуствени аромати. Редовните инспекции и производствените посещения гарантират сигурност, относно произхода и обработката на отделните суровини.Kакаовите вафли на Mogli съдържат три слоя от вкусни, леки и хрупкави биологични вафлени кори, пълни с какаов крем с вкус на лешник и леко подсладени с кокосовия цвят. Вафлите са идеалната закуска, когато сме в движение. Ние ги обичаме! Съдържа глутен и мляко. За деца над 3 години. Био какаова вафла е 100% органична вафла със 74% био какаов крем. Не съдържа кристална захар и изкуствени оцветители. Без аромати и консерванти.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   2216 kJ/ 532 kcal   Мазнини   34g   - от които наситени мастни киселини   16g   Въглехидрати   48g   - от които захари   22g   Белтъци   7,7g   Сол   0,2g   Влакнини   4,2g Внимание: Подходяща за деца над 3 години. Съхранение: На сухо и хладно място. За марката MOGLI Колкото по-естествен е продуктът, толкова по-добро е качеството и е по-добър вкусът - както за децата, така и възрастните. Това е основната концепция на немската марка MOGLI, управлявана от семейната фирма MOGLI Naturkost GmbH. Всеки продукт на MOGLi е резултат от производство, което се осъществява в хармония с природата. Всеки елемент има своята незаменима функция - почвата, семената, растението, хората, които се грижат за тях. И защото най-вкусни са даровете от природата, всички продукти на компанията са направени от 100% биологични съставки, в които липсва гранулирана захар или изкуствени аромати. Редовните инспекции и производствените посещения гарантират сигурност, относно произхода и обработката на отделните суровини.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции