Nuova Industria Biscotti Crich S.p.A

Бишкоти Савоярди 200г

balevbio

200гр.

2.29лв.

2.99лв.

Снимка на продукт

-23%

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на Nuova Industria Biscotti Crich S.p.A Бишкоти Савоярди 200г в balevbio. Сравни цените на Бишкоти Савоярди 200г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Приготвени в чест на краля на Франция, тези популярни бишкоти са създадени още през 15 век. Правели се в двора на херцога на Савой, който направо ги обожавал. Били създадени по повод годишнина от посещението на краля на Франция в Италия. Те бързо се превърнали в любим сладкиш на хората от Савой. Днес тези сладки, леки пандишпанови бисквити са вече предпочитано лакомство в цяла Европа.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1599 KJ/378 kcal   Мазнини   3,8g   - от които наситени мастни киселини   1,1g   Въглехидрати   77g   - от които захари   42g   Белтъци   8,5g   Сол   0,25g Съхранение: на сухо и хладно място, не излазагйте на слънчева светлина. Изображението върху опаковката е символично.Приготвени в чест на краля на Франция, тези популярни бишкоти са създадени още през 15 век. Правели се в двора на херцога на Савой, който направо ги обожавал. Били създадени по повод годишнина от посещението на краля на Франция в Италия. Те бързо се превърнали в любим сладкиш на хората от Савой. Днес тези сладки, леки пандишпанови бисквити са вече предпочитано лакомство в цяла Европа.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1599 KJ/378 kcal   Мазнини   3,8g   - от които наситени мастни киселини   1,1g   Въглехидрати   77g   - от които захари   42g   Белтъци   8,5g   Сол   0,25g Съхранение: на сухо и хладно място, не излазагйте на слънчева светлина. Изображението върху опаковката е символично.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции