SAS LABORATOIRES SUPER DIET

Органичен дневен крем против стареене с мед от манука IAA15+ 50мл

balevbio

50мл.

23.19лв.

44.99лв.

Снимка на продукт

-48%

Сподели
Сигнал

Промоции на SAS LABORATOIRES SUPER DIET Органичен дневен крем против стареене с мед от манука IAA15+ 50мл в balevbio. Сравни цените на Органичен дневен крем против стареене с мед от манука IAA15+ 50мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Ежедневна грижа с лека текстура, обогатена с IAA15+ мед от Манука, която овлажнява, подхранва и насърчава регенерацията на кожата. Благодарение на синергията от 8 активни съставки 100% от естествен произход, продуктът допринася за успокояване, изглаждане и разкриване на сиянието на тена. Дерматологично тестван и предназначен за всички типове кожа. 100% от общото количество е от естествен произход / 28% от общите съставки са от биологично земеделие Медът от манука IAA15+ възстановява и защитава кожата, действа като антиоксидант. Органичният розов хидрозол успокоява деликатната кожа. Био маслото от караджа се бори с признаците на стареене на кожата. Органичната мака стяга кожата, възвръща блясъка на тена и има свойства против бръчки. Органичното масло от жожоба се бори с признаците на стареене на кожата, изглажда и стяга кожата. Минералите действат върху фините линии. Био хидрозол от хамамелис стяга и успокоява кожата. Указание за употреба: Нанасяйте всяка сутрин върху цялото лице и шия, върху чиста, суха кожа. Избягвайте контакт с очите. Внимание: За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба. Дръжте далеч от досег на деца. Не съхранявайте при екстремни условия като висока или ниска температура. Ежедневна грижа с лека текстура, обогатена с IAA15+ мед от Манука, която овлажнява, подхранва и насърчава регенерацията на кожата. Благодарение на синергията от 8 активни съставки 100% от естествен произход, продуктът допринася за успокояване, изглаждане и разкриване на сиянието на тена. Дерматологично тестван и предназначен за всички типове кожа. 100% от общото количество е от естествен произход / 28% от общите съставки са от биологично земеделие Медът от манука IAA15+ възстановява и защитава кожата, действа като антиоксидант. Органичният розов хидрозол успокоява деликатната кожа. Био маслото от караджа се бори с признаците на стареене на кожата. Органичната мака стяга кожата, възвръща блясъка на тена и има свойства против бръчки. Органичното масло от жожоба се бори с признаците на стареене на кожата, изглажда и стяга кожата. Минералите действат върху фините линии. Био хидрозол от хамамелис стяга и успокоява кожата. Указание за употреба: Нанасяйте всяка сутрин върху цялото лице и шия, върху чиста, суха кожа. Избягвайте контакт с очите. Внимание: За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба. Дръжте далеч от досег на деца. Не съхранявайте при екстремни условия като висока или ниска температура.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции