SAS LABORATOIRES SUPER DIET

Органичен нощен крем против стареене с мед от манука IAA15+ 50мл

balevbio

50мл.

13.99лв.

47.99лв.

Снимка на продукт

-71%

Сподели
Сигнал

Промоции на SAS LABORATOIRES SUPER DIET Органичен нощен крем против стареене с мед от манука IAA15+ 50мл в balevbio. Сравни цените на Органичен нощен крем против стареене с мед от манука IAA15+ 50мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Грижа за кожата през нощта, обогатена с IAA15+ мед от Манука, която предотвратява стареенето на кожата и намалява следите от времето. Благодарение на синергията от 12 активни съставки 99,9% от естествен произход, включително етерично масло от дива манука и масло от ший, продуктът допринася за хидратиране, изглаждане и разкриване на сиянието на тена, помага на епидермиса да възвърне своя блясък, твърдост и еластичност. Дерматологично тестван и предназначен за всички типове кожа. Медът от манука IAA15+ възстановява и защитава кожата, действа като антиоксидант. Органичното масло от ший възстановява еластичността на кожата, регенерира, овлажнява и подхранва. Органичният сок от алое вера действа като регенератор и е против стареене. Пулпът от авокадо укрепва извънклетъчния матрикс и успокоява. Етеричното масло от дива манука пречиства и регенерира епидермиса. Минералите действат върху фините линии. Органичното масло от жожоба се бори с признаците на стареене на кожата, изглажда и стяга. 99,9% от общото количество е от естествен произход / 34,4% от общите съставки са от биологично земеделие Указание за употреба: Нанасяйте всяка вечер върху лицето и шията върху чиста, суха кожа. Внимание: За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба. Дръжте далеч от досег на деца. Не съхранявайте при екстремни условия като висока или ниска температура. Избягвайте контакт с очите.Грижа за кожата през нощта, обогатена с IAA15+ мед от Манука, която предотвратява стареенето на кожата и намалява следите от времето. Благодарение на синергията от 12 активни съставки 99,9% от естествен произход, включително етерично масло от дива манука и масло от ший, продуктът допринася за хидратиране, изглаждане и разкриване на сиянието на тена, помага на епидермиса да възвърне своя блясък, твърдост и еластичност. Дерматологично тестван и предназначен за всички типове кожа. Медът от манука IAA15+ възстановява и защитава кожата, действа като антиоксидант. Органичното масло от ший възстановява еластичността на кожата, регенерира, овлажнява и подхранва. Органичният сок от алое вера действа като регенератор и е против стареене. Пулпът от авокадо укрепва извънклетъчния матрикс и успокоява. Етеричното масло от дива манука пречиства и регенерира епидермиса. Минералите действат върху фините линии. Органичното масло от жожоба се бори с признаците на стареене на кожата, изглажда и стяга. 99,9% от общото количество е от естествен произход / 34,4% от общите съставки са от биологично земеделие Указание за употреба: Нанасяйте всяка вечер върху лицето и шията върху чиста, суха кожа. Внимание: За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба. Дръжте далеч от досег на деца. Не съхранявайте при екстремни условия като висока или ниска температура. Избягвайте контакт с очите.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции