HOLLE BABY FOOD AG

Био пюре манго с йогурт 85г

balevbio

85гр.

3.49лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на HOLLE BABY FOOD AG Био пюре манго с йогурт 85г в balevbio. Сравни цените на Био пюре манго с йогурт 85г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Бебешка храна за кърмачета и деца, подходяща от 8-ия месец. Фантастични вкусове от плодове и йогурт за из път и не само. Без добавена захар (съдържа естествени захари¹).   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   290 kJ/69 kcal   Мазнини   2,1g   - от които наситени мастни киселини   1,4g   Въглехидрати   9,9g   - от които захари¹   9g   Белтъци   2,2g   Сол   0,04g Съхранение: на хладно, тъмно и сухо място. След отваряне съхранявайте в хладилник в рамките на 24 часа. Препоръки: давайте пюрето с лъжица. Избягвайте честото и продължително смучене на пюре, тъй като това може да предизвика образуване на кариес. Пазете капачката на място, недостъпно за деца. Опаковано в защитна атмосфера. Изображението върху опаковката е символично. Holle Появата на нов живот e време на голямо щастие и радост всеки ден. Много неща се променят. Много красиви моменти Ви очакват като родители ... както и много нови отговорности. Вашата безкрайна любов и подкрепа ще помогнат да изградите успешно бъдеще за Вашето дете. Повече от 85 години швейцарската марка Holle предлага детски храни с най-високо качество. Ангажиментът на Holle е да Ви помогне да дадете най-доброто на Вашето бебе. Това е най - натуралната и висококачествена детска храна с най-качествените органични съставки. Натрупаните през годините знания и опит, съчетани с най-съвременните научни познания, формират надеждна основа за здравословен начин на живот още от самото начало.Бебешка храна за кърмачета и деца, подходяща от 8-ия месец. Фантастични вкусове от плодове и йогурт за из път и не само. Без добавена захар (съдържа естествени захари¹).   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   290 kJ/69 kcal   Мазнини   2,1g   - от които наситени мастни киселини   1,4g   Въглехидрати   9,9g   - от които захари¹   9g   Белтъци   2,2g   Сол   0,04g Съхранение: на хладно, тъмно и сухо място. След отваряне съхранявайте в хладилник в рамките на 24 часа. Препоръки: давайте пюрето с лъжица. Избягвайте честото и продължително смучене на пюре, тъй като това може да предизвика образуване на кариес. Пазете капачката на място, недостъпно за деца. Опаковано в защитна атмосфера. Изображението върху опаковката е символично. Holle Появата на нов живот e време на голямо щастие и радост всеки ден. Много неща се променят. Много красиви моменти Ви очакват като родители ... както и много нови отговорности. Вашата безкрайна любов и подкрепа ще помогнат да изградите успешно бъдеще за Вашето дете. Повече от 85 години швейцарската марка Holle предлага детски храни с най-високо качество. Ангажиментът на Holle е да Ви помогне да дадете най-доброто на Вашето бебе. Това е най - натуралната и висококачествена детска храна с най-качествените органични съставки. Натрупаните през годините знания и опит, съчетани с най-съвременните научни познания, формират надеждна основа за здравословен начин на живот още от самото начало.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции