HOLLE BABY FOOD AG

Деметер бисквити маслени със спелта, овес и фурми 125г

balevbio

125гр.

9.59лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на HOLLE BABY FOOD AG Деметер бисквити маслени със спелта, овес и фурми 125г в balevbio. Сравни цените на Деметер бисквити маслени със спелта, овес и фурми 125г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Плодови лакомства с най-високо качество, богати на важни хранителни вещества. Подходящи за деца от 3 години. Съдържат глутен.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1675kJ/ 399kcal   Мазнини   15g   - от които наситени мастни киселини   8,9g   Въглехидрати   54g   - от които захари   16g   Белтъци   8,5g   Сол   0,19g Съхранение: на сухо и хладно място. Изображението върху опаковката е символично. Holle Появата на нов живот e време на голямо щастие и радост всеки ден. Много неща се променят. Много красиви моменти Ви очакват като родители ... както и много нови отговорности. Вашата безкрайна любов и подкрепа ще помогнат да изградите успешно бъдеще за Вашето дете. Повече от 85 години швейцарската марка Holle предлага детски храни с най-високо качество. Ангажиментът на Holle е да Ви помогне да дадете най-доброто на Вашето бебе. Това е най - натуралната и висококачествена детска храна с най-качествените органични съставки. Натрупаните през годините знания и опит, съчетани с най-съвременните научни познания, формират надеждна основа за здравословен начин на живот още от самото начало.Плодови лакомства с най-високо качество, богати на важни хранителни вещества. Подходящи за деца от 3 години. Съдържат глутен.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1675kJ/ 399kcal   Мазнини   15g   - от които наситени мастни киселини   8,9g   Въглехидрати   54g   - от които захари   16g   Белтъци   8,5g   Сол   0,19g Съхранение: на сухо и хладно място. Изображението върху опаковката е символично. Holle Появата на нов живот e време на голямо щастие и радост всеки ден. Много неща се променят. Много красиви моменти Ви очакват като родители ... както и много нови отговорности. Вашата безкрайна любов и подкрепа ще помогнат да изградите успешно бъдеще за Вашето дете. Повече от 85 години швейцарската марка Holle предлага детски храни с най-високо качество. Ангажиментът на Holle е да Ви помогне да дадете най-доброто на Вашето бебе. Това е най - натуралната и висококачествена детска храна с най-качествените органични съставки. Натрупаните през годините знания и опит, съчетани с най-съвременните научни познания, формират надеждна основа за здравословен начин на живот още от самото начало.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции