Super Fudgio

Фъдж с банан 150 гр.

superfudgio

150гр.

6.48лв.

Фъдж с банан 150 гр.

от 10/04

Сподели
Сигнал

Промоции на Super Fudgio Фъдж с банан 150 гр. в superfudgio. Сравни цените на Фъдж с банан 150 гр. в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Описание Фъдж с банан 150 гр. – Био веган безгутенов фъдж с банан 150 гр. Състав: (кравето мляко е заменено с кокос на прах) Кокосова захар, кокос на прах, оризов сироп, слънчогледов протеин, гума арабика (акациеви фибри), банан на прах(4%), натурален аромат. Алергени: Сусамово семе и продукти от него; Хранителни стойности в 100гр.: Енергийна стойност: 1627kJ / 387kcal; Общо мазнини: 12g; От които наситени: 10g; Въглехидрати: 65g; От които захари: 57g; Фибри: 3,1g; Протеин: 4,2g; Сол: 0,17g; Минерали: Калий: 502 mg (25%); Фосфор (2%); Магний: 58 mg (15%). Какви са ползите от кокосовото брашно? Кокосовото брашно е уникална и вкусна алтернатива на пшеничените и други зърнени брашна. Фино бялото брашно се произвежда от смилането на изсушената вътрешна част на кокосовия орех. Може да използвате за вкусни сладкиши, тестени закуски или основни ястия. Кокосовото брашно има голям брой хранителни вещества и фибри, състав, който го отличава от по-често срещаните брашна от ориз, соя, ядки, картофи и царевица. Готвенето с кокосово брашно предлага редица ползи за здравето, което го прави една наистина предпочитана кулинарна съставка. Високо съдържание на фибри – кокосовото брашно е с естествено съдържание от 75% фибри (9-10 грама в две супени лъжици). Фибрите са от решаващо значение за поддържане на здравословно храносмилане и процеси на елиминиране и детоксикация на организма. Експертите препоръчват консумация на 20-15 грама фибри на ден. Богатo на микроелементи – кокосовите орехи са освежаващ източник на естествено срещащите се минерали. Обикновено кокосовите палми се отглеждат върху минерално богатите вулканични почви на тропиците, естествено наторени с морска вода, която съдържа пълна комбинация от всички микроелементи, от които се нуждае човешкото тяло. За разлика от зърната, кокосовите орехи не съдържат фитинова киселина. С ниско съдържание на лесно смилаеми въглехидрати –  кокосовото брашно има понижаващ ефект върху гликемичния индекс. Неговото ниско съдържание на прости въглехидрати в съчетание с високо съдържание на фибри, го превръщат в брашно, което има благотворно влияние върху нивата на кръвната захар. Хипоалергично, без глутен – естествено богатите на протеини, минерали, витамини и здравословни мазнини, кокосово брашно, масло и мляко може да предложат здравословна и хранителна алтернатива. Малко хора са алергични към кокоса, и той често се препоръчва при алергии към пшеница, ядки, соеви и млечни продукти.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции