BAUCK GMBH&CO.KG

Био смес за хляб пълнозърнест без глутен 600г

balevbio

600гр.

12.19лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на BAUCK GMBH&CO.KG Био смес за хляб пълнозърнест без глутен 600г в balevbio. Сравни цените на Био смес за хляб пълнозърнест без глутен 600г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

С овесен флейкс 36,5% и семена 57%. Веган. Без мая, без захар1. С високо съдържание на хранителни влакнини. Източник на протеини. Богат на Омега 3. Съдържа калий, желязо и цинк. Богат на фосфор, магнезий и манган. 1 естествено съдържащи се захари. Начин на приготвяне: Класическа рецепта:1. Изсипете съдържанието на опаковката в 500ml студена вода.2. Замесете добре тестото и го оставете да втаса в хладилник за 3 часа, или за една нощ.3. Поставете тестото в добре намазнена тава (25 х 10см), разпределете равномерно, притиснете добре и го загладете.4. Поставете в студена фурна и печете на горен и долен нагревател на 200°C, за приблизително 80 мин.5. Извадете от тавата върху решетъчна поставка и го оставете да изстине добре преди рязане. Рецепта за бързо приготвяне: Следвайте горната рецепта, но разбъркайте с 550ml вряща вода и оставете да втаса в хладилник за 20 минути. Печете в предварително загрята фурна на горен и долен нагревател на 200°С за около 70 минути. Рецепта без форма за печене: Както класическата рецепта, но в точка 3 тестото се оформя като хляб и се поставя върху хартия за печене, директно върху решетката на фурната. Съвет: Преди да нарежете хляба, оставете да се охлади добре. Хлябът е подходящ за замразяване.   Хранителни стойности   в 100g смес за печене   Енергийна стойност   1943 kJ/ 467 kcal   Мазнини   28g   - от които наситени мастни киселини   3,9g   Въглехидрати   29g   - от които захари   0,8g   Белтъци   19g   Сол   1,5g   Влакнини   12g   Желязо   5,9mg (42%**)   Калий   525,4mg (26%**)   Магнезий   247,1mg (66%**)   Манган   3,2 mg (160%**)   Цинк   4,7mg (47%**)   Фосфор   460mg (66%**)   Алфа-линоленова киселина (Омега 3)   4,08g Съхранение: на сухо и хладно място. Най-добре се съхранява във въздухопропусклив съд или хартиен плик.С овесен флейкс 36,5% и семена 57%. Веган. Без мая, без захар1. С високо съдържание на хранителни влакнини. Източник на протеини. Богат на Омега 3. Съдържа калий, желязо и цинк. Богат на фосфор, магнезий и манган. 1 естествено съдържащи се захари. Начин на приготвяне: Класическа рецепта:1. Изсипете съдържанието на опаковката в 500ml студена вода.2. Замесете добре тестото и го оставете да втаса в хладилник за 3 часа, или за една нощ.3. Поставете тестото в добре намазнена тава (25 х 10см), разпределете равномерно, притиснете добре и го загладете.4. Поставете в студена фурна и печете на горен и долен нагревател на 200°C, за приблизително 80 мин.5. Извадете от тавата върху решетъчна поставка и го оставете да изстине добре преди рязане. Рецепта за бързо приготвяне: Следвайте горната рецепта, но разбъркайте с 550ml вряща вода и оставете да втаса в хладилник за 20 минути. Печете в предварително загрята фурна на горен и долен нагревател на 200°С за около 70 минути. Рецепта без форма за печене: Както класическата рецепта, но в точка 3 тестото се оформя като хляб и се поставя върху хартия за печене, директно върху решетката на фурната. Съвет: Преди да нарежете хляба, оставете да се охлади добре. Хлябът е подходящ за замразяване.   Хранителни стойности   в 100g смес за печене   Енергийна стойност   1943 kJ/ 467 kcal   Мазнини   28g   - от които наситени мастни киселини   3,9g   Въглехидрати   29g   - от които захари   0,8g   Белтъци   19g   Сол   1,5g   Влакнини   12g   Желязо   5,9mg (42%**)   Калий   525,4mg (26%**)   Магнезий   247,1mg (66%**)   Манган   3,2 mg (160%**)   Цинк   4,7mg (47%**)   Фосфор   460mg (66%**)   Алфа-линоленова киселина (Омега 3)   4,08g Съхранение: на сухо и хладно място. Най-добре се съхранява във въздухопропусклив съд или хартиен плик.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции