BAUCK GMBH&CO.KG
Био смес за пандишпан 2 x 200г
400гр.
7.29лв.
8.49лв.
-14%
от 14/10
Промоции на BAUCK GMBH&CO.KG Био смес за пандишпан 2 x 200г в balevbio. Сравни цените на Био смес за пандишпан 2 x 200г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg
Предложение за приготвяне: Основна смес за 1 тава или 2 форми за печене с подвижно дъно. Време за приготвяне 5-10 минути, време за печене около 25-45 минути. Хранителни стойностиза 100g Енергия 1584 kJ/373 kcal Мазнини 0,3g - от които наситени 0,1g Въглехидрати 89,5g - от които захари 47g Белтъци 2,1g Сол 0,77g Влакнини 0,9gИзображението върху опаковката е само предложение за сервиране.Съхранение: На хладно и сухо място.РецептиПриготвяне с яйца.Необходими са ви:За една доза: 1 пликче смес за печене (200г), 2 яйца, 90г меко масло, плодове.За две дози: 2 пликчета смес за печене (400г), 4 яйца, 175г меко масло, плодове.1) Разбъркайте в купа сместа за печене, яйцата и маслото до получаване на кремообразна маса. 2) Намаслете формата за печене (диаметър 26 см), респ. тава и разпределете сместа равномерно отгоре. 3) Подредете плодове. (Количеството вижте долу.) 4) Печете в предварително загрята фурна на средното ниво на 175°С при горно и долно нагряване за около 25-30 минути. При дълбоко замразени плодове удължете времето за печене с 5-10 минути.Приготвяне без яйца.Необходими са ви:За една доза: 1 пликче смес за печене (200г), 125кг ябълково пюре, 75г смлени ядки, (лешници или бадеми), 50мл олио, плодове.За две дози: Използвайте 2 пликчета смес за печене (400г) и двойно количество на съставките.1) Поставете сместа, ябълковото пюре, ядките и олиото в купа и разбъркайте до получаване на кремообразна маса. 2) Намаслете формата за печене (диаметър 26см), респ. тава за печене и разпределете сместа равномерно отгоре. 3) Подредете плодове. (Количеството вижте долу.) Дълбоко замразени плодове не са подходящи. 4) Печете в предварително загрята фурна на средно ниво на 175оС при горно и долно нагряване за около 45 минути.Забележка: Сладкишът е вкусен и сочен, но остава по-скоро плосък.Препоръка: Вместо 75г ядки може да бъдат добавени и 50г кокосови стърготини.Количество на плодовете:За една доза: Пресни плодове (ябълки, сливи, ревен) около 500г, плодове от компот (череши, кайсии, ананас, праскови) 175г – 200г отцедено тегло, дълбоко замразени плодове (горски плодове, боровинки, малини, френско грозде) около 200г.За две дози: Пресни плодове (ябълки, сливи, ревен) около 1кг, плодове от компот (череши, кайсии, ананас, праскови) 350 – 450г отцедено тегло, дълбоко замразени плодове (горски плодове, боровинки, малини, френско грозде) около 400г.Блат за торта (само с яйце)Разбъркайте двете пликчета от сместа (400г) с 4 яйца и 175г меко масло до получаване на кремообразна маса. Намаслете кръгла форма за печене със страничен отвор (диаметър 26см) и разпределете сместа равномерно върху нея.Печете в предварително загрята фурна на 175оС около 25-30 минути. Оставете добре да изстине. Разрежете хоризонтално с остър нож на два или на три пласта.Пясъчен, мраморен или лимонов сладкиш (само с яйце)Разбъркайте двете пликчета от сместа (400г) с 4 яйца и 175г меко масло до получаване на кремообразна маса. Намаслете правоъгълна форма за кекс и разпределете сместа равномерно върху нея. Печете на 175оС при горно и долно нагряване за около 60 минути на средното ниво.За лимонения сладкиш: Настържете корат на един лимон и го изстискайте. Кората и сока добавете в тестото.Мраморен сладкиш: Първоначално поставете само 1/3 от тестото в правоъгълна форма за кекс. Разтворете 1 супена лъжица какао в 3 супени лъжици вода, разбъркайте с втората част от тестото и също поставете в правоъгълната форма за кекс. Покрийте отгоре с последната трета част от тестото.
Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.