Био Свят

Био пуканки от елда 100г

balevbio

100гр.

1.99лв.

3.19лв.

Снимка на продукт

-38%

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на Био Свят Био пуканки от елда 100г в balevbio. Сравни цените на Био пуканки от елда 100г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Гречката (Елда) е богата на желязо, калций, магнезий, цинк и др., както и на мощни природни антиоксиданти. Съдържащите се в нея вещества укрепват стените на кръвоносните съдове, спомагат за извеждането на лошия холестерол и йоните на тежките метали от кръвта. Тя е препоръчителна храна при и срещу разширени вени и хемороиди. Редовната консумация на елда се препоръчва при анемични състояния, ревматизъм, артрит и срещу атеросклероза, хипертония, подпомага функционирането на щитовидната жлеза, кръвообръщението, имунната система и доброто зрение. Елдата е и частичен заместител на месото поради високото си съдържание на желязо. Употреба: за директна консумация, като закуска с плодов сок, кисело или прясно мляко, със соева или оризова напитка, с плодов сок. Здравословна добавка към мюсли, хляб, ястия и десерти.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1425 KJ/340 kcal   Мазнини   1,7g   - от които наситени мастни киселини   0,4g   Въглехидрати   71g   - от които захари   0,3g   Белтъци   9,1g   Сол   0,01g Съхранение на сухо и хладно място.Гречката (Елда) е богата на желязо, калций, магнезий, цинк и др., както и на мощни природни антиоксиданти. Съдържащите се в нея вещества укрепват стените на кръвоносните съдове, спомагат за извеждането на лошия холестерол и йоните на тежките метали от кръвта. Тя е препоръчителна храна при и срещу разширени вени и хемороиди. Редовната консумация на елда се препоръчва при анемични състояния, ревматизъм, артрит и срещу атеросклероза, хипертония, подпомага функционирането на щитовидната жлеза, кръвообръщението, имунната система и доброто зрение. Елдата е и частичен заместител на месото поради високото си съдържание на желязо. Употреба: за директна консумация, като закуска с плодов сок, кисело или прясно мляко, със соева или оризова напитка, с плодов сок. Здравословна добавка към мюсли, хляб, ястия и десерти.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1425 KJ/340 kcal   Мазнини   1,7g   - от които наситени мастни киселини   0,4g   Въглехидрати   71g   - от които захари   0,3g   Белтъци   9,1g   Сол   0,01g Съхранение на сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции