DALLA COSTA ALIMENTARE S.R.L.

Био паста за деца Пътуване трицветна 250г

balevbio

250гр.

4.09лв.

4.49лв.

Снимка на продукт

-9%

Сподели
Сигнал

Промоции на DALLA COSTA ALIMENTARE S.R.L. Био паста за деца Пътуване трицветна 250г в balevbio. Сравни цените на Био паста за деца Пътуване трицветна 250г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Макаронени изделия направени от грис от твърда пшеница, оцветени с домати и спанак. Трицветни макаронени фигурки с формата на различни транспортни средства. Указание за употреба: Изсипете пастата във вряща, подсолена вода (1 литър на 100 грама паста) и варете за около 5 до 7 минути. Разбъркайте внимателно. Отцедете и сервирайте по желание. Време за приготвяне: 5-7 минути Внимание: не оставяйте детето без надзор по време на хранене. Наблюдавайте го, за да сведете до минимум риска от задавяне. Продуктът се препоръчва за бебета на възраст над 10 месеца, освен ако педиатърът не посочи друго.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1516 kJ/357 kcal   Мазнини   1,6g   - от които наситени мастни киселини   0,4g   Въглехидрати   73g   - от които захари   3,9g   Белтъци   12g   Сол   0,01g   Влакнини   2,3g Съхранение: на сухо и хладно място. Макаронени изделия направени от грис от твърда пшеница, оцветени с домати и спанак. Трицветни макаронени фигурки с формата на различни транспортни средства. Указание за употреба: Изсипете пастата във вряща, подсолена вода (1 литър на 100 грама паста) и варете за около 5 до 7 минути. Разбъркайте внимателно. Отцедете и сервирайте по желание. Време за приготвяне: 5-7 минути Внимание: не оставяйте детето без надзор по време на хранене. Наблюдавайте го, за да сведете до минимум риска от задавяне. Продуктът се препоръчва за бебета на възраст над 10 месеца, освен ако педиатърът не посочи друго.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1516 kJ/357 kcal   Мазнини   1,6g   - от които наситени мастни киселини   0,4g   Въглехидрати   73g   - от които захари   3,9g   Белтъци   12g   Сол   0,01g   Влакнини   2,3g Съхранение: на сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции