DOVES FARM FOODS LTD

Био бяло брашно с набухвател 1кг

balevbio

1кг.

3.19лв.

6.29лв.

Био бяло брашно с набухвател 1кг

-49%

от 17/11

Сподели
Сигнал

Промоции на DOVES FARM FOODS LTD Био бяло брашно с набухвател 1кг в balevbio. Сравни цените на Био бяло брашно с набухвател 1кг в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Хранителни стойностиза 100g  Енергийна стойност  1454 kJ/ 343 kcal  Мазнини  1,8g  - от които наситени мастни киселини  0,3g  Въглехидрати  72g  - от които захари  0,2g  Белтъци  7,9g  Сол  0,86g  Влакнини  4gСъхранение: в добре затворена опаковка на сухо и хладно място.Фино смляно на камък от меки Английски пшенични зърна, с добавени набухватели. Идеално за вкусни леки домашно приготвени сладкиши като Лимонов пандишпанов сладкиш, Капучино торта или Шоколадова торта на пластове. Тази 1 кг опаковка е идеална за приготвяне на домашни сладкиши.Пандишпанова торта – основна рецептаНаправете сензация с тази бърза и лесна рецепта. Използвайте тази основна рецепта с допълнителните продукти, за да направите една от предложените по-долу торти. Пандишпановата торта трябва да е добре охладена.Фурна 180°С / вентилатор 160°С / фурна на газ степен 4Продукти: 100гр разтопено масло, 2 яйца, 100гр пудра захар, 100гр Био бяло брашно с набухвател, 2 капки есенция от ванилия, 1 с.л. вода.Начин на приготвяне: 1. Намажете с малко олио дъното на 2 кръгли 18см тави или правоъгълна 18х25см тава. 2. В дълбока купа разбийте всички продукти заедно или използвайте блендер. 3. Изсипете сместа в тавите за печене. 4. Печете в предварително загрята фурна 15-25 мин. в зависимост от големината на тавата. 5. Готовите блатове ще са златисти и еластични при допир. 6. Извадете блатове върху решетка да изстинат.Сладкиш „Виктория” Комбинирайте продуктите от основната рецепта на Пандишпановата торта със следните допълнителни продукти: 3 с.л. конфитюр, 1 ч.л. пудра захар. 1. Намажете с конфитюр единия блат и поставете втория отгоре (от основната рецепта). 2. Поръсете отгоре с пресята пудра захар.Шоколадова торта с глазураКомбинирайте продуктите от основната рецепта на Пандишпановата торта със следните допълнителни продукти: 1 с.л. какао, 1 белтък, 75гр шоколад, 100гр захар, 1 с.л. вода.Начин на приготвяне: 2. Разбийте белтъка докато стане плътен и разтопете шоколада. 3. В тиган сложете да заврат водата и захарта, след това изсипете тази смес в белтъка и след това разтопения шоколад. 4. Намажете с вече готовата смес изстудените блатове.Капучино тортаКомбинирайте продуктите от основната рецепта на Пандишпановата торта със следните допълнителни продукти: 1 с.л. силно кафе, 150мл сметана, 25гр кафе на гранули, 50гр настърган шоколад.Начин на приготвяне: 1. Заместете водата от основната рецепта на Пандишпановата торта със студено силно кафе и печете в тави по Ваше желание. 2. След като изстинат блатовете, разбийте сметаната докато се сгъсти, разбъркайте кафето на гранули и настъргания шоколад, след това с готовата смес намажете тортата.Лемонена пандишпанова тортаКомбинирайте продуктите от основната рецепта на Пандишпановата торта със следните допълнителни продукти: 1 лимон с кората и сока, 75гр масло, 150гр пудра захар.Начин на приготвяне: 1. Настържете лимонената кора и я добавете към основната рецепта на Пандишпановата торта, като пропуснете ваниловата есенция. Печете в правоъгълна тава. 2. Смесете заедно маслото и захарта, след това добавете достатъчно лимонов сок, за да направите сместа за намазване на единия блат или за глазура на изстудената торта.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции