FIORENTINI ALIMENTARI S.P.A.

Био мини царевичен снакс с домати и босилек 50г

balevbio

50гр.

1.29лв.

2.49лв.

Снимка на продукт

-48%

Сподели
Сигнал

Промоции на FIORENTINI ALIMENTARI S.P.A. Био мини царевичен снакс с домати и босилек 50г в balevbio. Сравни цените на Био мини царевичен снакс с домати и босилек 50г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Без глутен. Веган. Хрупкави мини царевични снакс с изпукана на въздух царевица. С традиционен вкус на домати и босилек. Подходящ за вегани и вегетарианци. Идеална закуска за офиса и училището.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1939 kJ/ 461 kcal   Мазнини   16,3g   - от които наситени мастни киселини   2g   Въглехидрати   71,1g   - от които захари   1,5g   Белтъци   6,4g   Сол   1g   Влакнини   2,3g Изображението върху опаковката е предложение за сервиране. Съхранение: на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.Без глутен. Веган. Хрупкави мини царевични снакс с изпукана на въздух царевица. С традиционен вкус на домати и босилек. Подходящ за вегани и вегетарианци. Идеална закуска за офиса и училището.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1939 kJ/ 461 kcal   Мазнини   16,3g   - от които наситени мастни киселини   2g   Въглехидрати   71,1g   - от които захари   1,5g   Белтъци   6,4g   Сол   1g   Влакнини   2,3g Изображението върху опаковката е предложение за сервиране. Съхранение: на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции