NOBERASCO S.P.A.

Био микс хармония 40г

balevbio

40гр.

3.99лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на NOBERASCO S.P.A. Био микс хармония 40г в balevbio. Сравни цените на Био микс хармония 40г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Noberasco в стремежа си към отлични стандарти за качество на своите продукти от четири поколения, разполага със съвременна производствена база. Сушените плодове се обработват както никой друг в Италия, за да се предложат на клиентите меки, вкусни продукти.   Хранителни стойности   за 100g   Енергия   2838kJ/ 686kcal   Мазнини   60g   - от които наситени мастни киселини   9,4g   Въглехидрати   16g   - от които захари   3,4g   Белтъци   17g   Сол   0,02g   Влакнини   7,1g Внимание: Автоматичният процес на отстраняване на черупки означава, че е възможно да има черупки или части от черупки. Пакетирано в защитна атмосфера. Съхранение: На сухо и хладно място.Noberasco в стремежа си към отлични стандарти за качество на своите продукти от четири поколения, разполага със съвременна производствена база. Сушените плодове се обработват както никой друг в Италия, за да се предложат на клиентите меки, вкусни продукти.   Хранителни стойности   за 100g   Енергия   2838kJ/ 686kcal   Мазнини   60g   - от които наситени мастни киселини   9,4g   Въглехидрати   16g   - от които захари   3,4g   Белтъци   17g   Сол   0,02g   Влакнини   7,1g Внимание: Автоматичният процес на отстраняване на черупки означава, че е възможно да има черупки или части от черупки. Пакетирано в защитна атмосфера. Съхранение: На сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции