BIO COSMETICS INTERNATIONAL SARL

Органичен атопичен крем за лице 40г

balevbio

40гр.

19.59лв.

27.99лв.

Снимка на продукт

-30%

Сподели
Сигнал

Промоции на BIO COSMETICS INTERNATIONAL SARL Органичен атопичен крем за лице 40г в balevbio. Сравни цените на Органичен атопичен крем за лице 40г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Био сертифициран продукт. 100% естествен произход на съставките. 57% от тях са от контролирано био производство. Без консерванти (парабени и феноксиетанол), изкуствени оцветители, полиетилен гликоли (ПЕГ) и аромати. Хипоалергенен. За чувствителна суха кожа, склонна към атопия. Дерматологично тестван. Кремът хидратира, успокоява зачервявания и придава усещане за свежест и комфорт. Кожата е възстановена и по-малко раздразнена. Начин на употреба: Нанесете сутрин и вечер на лицето и зоната около очите след почистване на лицето. Внимание: За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба. Съхранение: На сухо и хладно място.Био сертифициран продукт. 100% естествен произход на съставките. 57% от тях са от контролирано био производство. Без консерванти (парабени и феноксиетанол), изкуствени оцветители, полиетилен гликоли (ПЕГ) и аромати. Хипоалергенен. За чувствителна суха кожа, склонна към атопия. Дерматологично тестван. Кремът хидратира, успокоява зачервявания и придава усещане за свежест и комфорт. Кожата е възстановена и по-малко раздразнена. Начин на употреба: Нанесете сутрин и вечер на лицето и зоната около очите след почистване на лицето. Внимание: За външно приложение. Използвайте козметичния продукт само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба. Съхранение: На сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции