Clearspring

Био мисо инстантна супа с джинджифил, куркума и морски водорасли 60г (4x15г)

balevbio

60гр.

4.79лв.

9.59лв.

Снимка на продукт

-50%

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на Clearspring Био мисо инстантна супа с джинджифил, куркума и морски водорасли 60г (4x15г) в balevbio. Сравни цените на Био мисо инстантна супа с джинджифил, куркума и морски водорасли 60г (4x15г) в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Насладете се на богатия умами вкус на естествено ферментирало японско мисо, съчетан с топлите аромати на джинджифил и куркума. Без добавена захар. Указание за употреба: Изпразнете съдържанието на едно саше в купа или чаша и добавете 1 чаша (180ml) гореща вода. Разбъркайте добре и се насладете докато ястието е още горещо. Произведено във Великобритания, с използване на мисо с произход Япония, куркума и джинджифил с произход извън ЕС.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   769kJ/ 184kcal   Мазнини   4g   - от които наситени мастни киселини   0,7g   Въглехидрати   23g   - от които захари   19g   Белтъци   6,9g   Сол   12,5g Съдържа естествени захари. Съхранение: на тъмно и хладно място. Изображението на опаковката е символично.Насладете се на богатия умами вкус на естествено ферментирало японско мисо, съчетан с топлите аромати на джинджифил и куркума. Без добавена захар. Указание за употреба: Изпразнете съдържанието на едно саше в купа или чаша и добавете 1 чаша (180ml) гореща вода. Разбъркайте добре и се насладете докато ястието е още горещо. Произведено във Великобритания, с използване на мисо с произход Япония, куркума и джинджифил с произход извън ЕС.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   769kJ/ 184kcal   Мазнини   4g   - от които наситени мастни киселини   0,7g   Въглехидрати   23g   - от които захари   19g   Белтъци   6,9g   Сол   12,5g Съдържа естествени захари. Съхранение: на тъмно и хладно място. Изображението на опаковката е символично.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции