Clearspring

Био соев сос Юзу Понзу 150мл

balevbio

150мл.

11.59лв.

13.59лв.

Снимка на продукт

-15%

Сподели
Сигнал

Промоции на Clearspring Био соев сос Юзу Понзу 150мл в balevbio. Сравни цените на Био соев сос Юзу Понзу 150мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Традиционен сос със сок от японски цитрус Юзу. Юзу Понзу е традиционен японски умами сос, който съчетава острия вкус на сок от цитрусови плодове юзу с натурално приготвен соев сос и оризов оцет. Може да бъде използван като винегрет и е перфектната подправка за любимите салати, дресинги или като сос за потапяне на кнедли от гьоза и зеленчукова темпура. Юзу е екзотичен и изключително ароматен цитрус, високо ценен от професионалните шеф готвачи и кулинари. Използва се като съставка в японската кухня отпреди повече от хиляда години. Целият плод е студено пресован за получаване на сок с уникален, комплексен профил, често описван като комбинация от лайм, лимон, грейпфрут и мандарина.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   433kJ/ 103kcal   Мазнини   0,1g   - от които наситени мастни киселини   0g   Въглехидрати   21g   - от които захари   13g   Белтъци   3,8g   Сол   7,1g Съхранение: На тъмно и хладно място. След отваряне, съхранявайте в хладилник.Традиционен сос със сок от японски цитрус Юзу. Юзу Понзу е традиционен японски умами сос, който съчетава острия вкус на сок от цитрусови плодове юзу с натурално приготвен соев сос и оризов оцет. Може да бъде използван като винегрет и е перфектната подправка за любимите салати, дресинги или като сос за потапяне на кнедли от гьоза и зеленчукова темпура. Юзу е екзотичен и изключително ароматен цитрус, високо ценен от професионалните шеф готвачи и кулинари. Използва се като съставка в японската кухня отпреди повече от хиляда години. Целият плод е студено пресован за получаване на сок с уникален, комплексен профил, често описван като комбинация от лайм, лимон, грейпфрут и мандарина.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   433kJ/ 103kcal   Мазнини   0,1g   - от които наситени мастни киселини   0g   Въглехидрати   21g   - от които захари   13g   Белтъци   3,8g   Сол   7,1g Съхранение: На тъмно и хладно място. След отваряне, съхранявайте в хладилник.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции