La Via Lattea

Био сладолед лешник 500мл

balevbio

500мл.

13.99лв.

18.79лв.

Снимка на продукт

-26%

Сподели
Сигнал

Промоции на La Via Lattea Био сладолед лешник 500мл в balevbio. Сравни цените на Био сладолед лешник 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Автентичен италиански сладолед с фини лешници от регион Пиемонт. Кремообразен с интензивен ядков вкус. Компостируема опаковка, изработена от 100% възобновяеми материали. Указание за употреба: Съвет: Оставете сладоледа да се размрази за 5-8 минути преди консумация.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   777kJ/185kcal   Мазнини   8,3g   - от които наситени мастни киселини   2g   Въглехидрати   25g   - от които захари   17g   Белтъци   4,5g   Сол   0,14g Съхранение: във фризер, при температура не по-висока от -18°С. Не замразявайте повторно след размразяване. Изображението върху опаковката е символично. За La Via Lattea Произведен от семейния бизнес La Via Lattea, който е базиран в италианското планинско село Касперия в Сабинските хълмове близо до Рим. Сладоледът се прави с любов, предимно на ръка, от собственика Фабрицио, семейството му и малък екип от персонал. Използват се най-добрите съставки и рецепти, в идеалния случай от регионални производители. Ароматни плодове, узрели на слънце и мляко от биологично отглеждани крави. Резултатът е естествен вкус и кремообразна консистенция.Автентичен италиански сладолед с фини лешници от регион Пиемонт. Кремообразен с интензивен ядков вкус. Компостируема опаковка, изработена от 100% възобновяеми материали. Указание за употреба: Съвет: Оставете сладоледа да се размрази за 5-8 минути преди консумация.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   777kJ/185kcal   Мазнини   8,3g   - от които наситени мастни киселини   2g   Въглехидрати   25g   - от които захари   17g   Белтъци   4,5g   Сол   0,14g Съхранение: във фризер, при температура не по-висока от -18°С. Не замразявайте повторно след размразяване. Изображението върху опаковката е символично. За La Via Lattea Произведен от семейния бизнес La Via Lattea, който е базиран в италианското планинско село Касперия в Сабинските хълмове близо до Рим. Сладоледът се прави с любов, предимно на ръка, от собственика Фабрицио, семейството му и малък екип от персонал. Използват се най-добрите съставки и рецепти, в идеалния случай от регионални производители. Ароматни плодове, узрели на слънце и мляко от биологично отглеждани крави. Резултатът е естествен вкус и кремообразна консистенция.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции