La Via Lattea
Био сладолед лешник 500мл
500мл.
18.79лв.
от 19/06
Промоции на La Via Lattea Био сладолед лешник 500мл в balevbio. Сравни цените на Био сладолед лешник 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg
Автентичен италиански сладолед с фини лешници от регион Пиемонт. Кремообразен с интензивен ядков вкус. Компостируема опаковка, изработена от 100% възобновяеми материали. Указание за употреба: Съвет: Оставете сладоледа да се размрази за 5-8 минути преди консумация. Хранителни стойности за 100g Енергийна стойност 777kJ/185kcal Мазнини 8,3g - от които наситени мастни киселини 2g Въглехидрати 25g - от които захари 17g Белтъци 4,5g Сол 0,14g Съхранение: във фризер, при температура не по-висока от -18°С. Не замразявайте повторно след размразяване. Изображението върху опаковката е символично. За La Via Lattea Произведен от семейния бизнес La Via Lattea, който е базиран в италианското планинско село Касперия в Сабинските хълмове близо до Рим. Сладоледът се прави с любов, предимно на ръка, от собственика Фабрицио, семейството му и малък екип от персонал. Използват се най-добрите съставки и рецепти, в идеалния случай от регионални производители. Ароматни плодове, узрели на слънце и мляко от биологично отглеждани крави. Резултатът е естествен вкус и кремообразна консистенция.Автентичен италиански сладолед с фини лешници от регион Пиемонт. Кремообразен с интензивен ядков вкус. Компостируема опаковка, изработена от 100% възобновяеми материали. Указание за употреба: Съвет: Оставете сладоледа да се размрази за 5-8 минути преди консумация. Хранителни стойности за 100g Енергийна стойност 777kJ/185kcal Мазнини 8,3g - от които наситени мастни киселини 2g Въглехидрати 25g - от които захари 17g Белтъци 4,5g Сол 0,14g Съхранение: във фризер, при температура не по-висока от -18°С. Не замразявайте повторно след размразяване. Изображението върху опаковката е символично. За La Via Lattea Произведен от семейния бизнес La Via Lattea, който е базиран в италианското планинско село Касперия в Сабинските хълмове близо до Рим. Сладоледът се прави с любов, предимно на ръка, от собственика Фабрицио, семейството му и малък екип от персонал. Използват се най-добрите съставки и рецепти, в идеалния случай от регионални производители. Ароматни плодове, узрели на слънце и мляко от биологично отглеждани крави. Резултатът е естествен вкус и кремообразна консистенция.
Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.