Lavera

Био нощен крем против бръчки с боровинки 30мл

balevbio

30мл.

24.99лв.

51.79лв.

Снимка на продукт

-52%

Сподели
Сигнал

Промоции на Lavera Био нощен крем против бръчки с боровинки 30мл в balevbio. Сравни цените на Био нощен крем против бръчки с боровинки 30мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Био регенериращият нощен крем на Lavera с червена боровинка е подходящ за зряла кожа и за пълноценна разкрасяваща нощ! Осигурява на кожата интензивна регенерация и хидратация. Формулата с натурален фитоколаген предпазва от изсушаване и прави кожата сияйна и изгладена на сутринта. Ефективността на крема е доказана от независим институт. Активните съставки са: • растителен флуид био червена боровинка - мощен антиоксидант, предотвратява преждевременното стареене на кожата;• био масло от арган - богата подхранваща формула с интензивна грижа за зрялата кожа като подобрява структурата й;• фитоколаген - стимулира синтеза на колаген и запълва бръчките. Начин на употреба: нанесете регенериращия нощен крем върху добре почистено лице, шия и деколте и масажирайте нежно. За максимален ефект сутрин използвайте дневния крем на Lavera от същата серия – с био червена боровинка и био масло то арган.Био регенериращият нощен крем на Lavera с червена боровинка е подходящ за зряла кожа и за пълноценна разкрасяваща нощ! Осигурява на кожата интензивна регенерация и хидратация. Формулата с натурален фитоколаген предпазва от изсушаване и прави кожата сияйна и изгладена на сутринта. Ефективността на крема е доказана от независим институт. Активните съставки са: • растителен флуид био червена боровинка - мощен антиоксидант, предотвратява преждевременното стареене на кожата;• био масло от арган - богата подхранваща формула с интензивна грижа за зрялата кожа като подобрява структурата й;• фитоколаген - стимулира синтеза на колаген и запълва бръчките. Начин на употреба: нанесете регенериращия нощен крем върху добре почистено лице, шия и деколте и масажирайте нежно. За максимален ефект сутрин използвайте дневния крем на Lavera от същата серия – с био червена боровинка и био масло то арган.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции