БИО БЪЛГАРИЯ ООД

Био кисело мляко Хармоника 2% - 400г

balevbio

400гр.

2.79лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на БИО БЪЛГАРИЯ ООД Био кисело мляко Хармоника 2% - 400г в balevbio. Сравни цените на Био кисело мляко Хармоника 2% - 400г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Автентичен вкус Първото, което грабва при киселото мляко Harmonica, е автентичният вкус – онзи приятен аромат, фина жилка на киселост и бледожълтия каймак, които бяхме започнали да забравяме. Причината за добрия вкус е, че се използват само прясно мляко и жива закваска (lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus). Следват се стриктно стъпките на традиционната българска технология, по която се е правело киселото мляко. Млякото не се хомогенизира За разлика от повечето други млека, млякото Хармоника не се хомогенизира. Това е един процес, в който с цел да се постигне хомогенна плътност на продукта, мазнината се разбива и не се усеща. Този процес променя естествената структура на млякото и по този начин затруднява организма. За това резултатът е приятната нехомогенна структура, с малки бучки масълце и изключително вкусен каймак. Млякото е от био ферми Млякото се доставя от семейни био-кравеферми в Троянския Балкан. Там животните се отглеждат по естествен за тях начин – никога не са вързани, през зелените сезони пасат в планината, а през зимата се хранят с чиста храна, произведена от самите фермери. Специалзирана цистерна кара суровото мляко от фермите до мандрата ни в Мало Бучино. Там екип от технолози и микробиолози го превръща в кисело мляко. Пробиотик Освен всеизвестните качества на киселото мляко – значително количество протеини, калций и калий – то има и рядкото ценно свойство на пробиотик. Тоест подобрява състоянието на чревната флора, помага на полезните бактерии при тяхната работа по храносмилането и пречистването на организма и подсилва имунната система, тъй като всъщност най-ефикасното средство срещу бактериите са други бактерии. ПастьоризираноАвтентичен вкус Първото, което грабва при киселото мляко Harmonica, е автентичният вкус – онзи приятен аромат, фина жилка на киселост и бледожълтия каймак, които бяхме започнали да забравяме. Причината за добрия вкус е, че се използват само прясно мляко и жива закваска (lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus). Следват се стриктно стъпките на традиционната българска технология, по която се е правело киселото мляко. Млякото не се хомогенизира За разлика от повечето други млека, млякото Хармоника не се хомогенизира. Това е един процес, в който с цел да се постигне хомогенна плътност на продукта, мазнината се разбива и не се усеща. Този процес променя естествената структура на млякото и по този начин затруднява организма. За това резултатът е приятната нехомогенна структура, с малки бучки масълце и изключително вкусен каймак. Млякото е от био ферми Млякото се доставя от семейни био-кравеферми в Троянския Балкан. Там животните се отглеждат по естествен за тях начин – никога не са вързани, през зелените сезони пасат в планината, а през зимата се хранят с чиста храна, произведена от самите фермери. Специалзирана цистерна кара суровото мляко от фермите до мандрата ни в Мало Бучино. Там екип от технолози и микробиолози го превръща в кисело мляко. Пробиотик Освен всеизвестните качества на киселото мляко – значително количество протеини, калций и калий – то има и рядкото ценно свойство на пробиотик. Тоест подобрява състоянието на чревната флора, помага на полезните бактерии при тяхната работа по храносмилането и пречистването на организма и подсилва имунната система, тъй като всъщност най-ефикасното средство срещу бактериите са други бактерии. Пастьоризирано

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции