KAERNTNERMILCH REG. GEN.M.B.H.

Био извара 40% 250г

balevbio

250гр.

8.19лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на KAERNTNERMILCH REG. GEN.M.B.H. Био извара 40% 250г в balevbio. Сравни цените на Био извара 40% 250г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Продуктите на Bio+ идват от алпийска биоферма, в която млекодайните крави се хранят от натурални пасища и задоволяват естествената си нужда от движение. По този начин се удължава продължителността им на живот, като същевременно се опазва разнообразната флора и фауна. Защото можем да се грижим за здравето си, без да вредим на природата!   Хранителни стойности   в 100g продукт   Енергия   661kJ/159kcal   Мазнини   12g   от които наситени мастни киселини   9g   Въглехидрати   3,4g   от които захари   3,4g   Белтъци   8,5g   Сол   0,08g Съхранение: При температура от +4°С до +6°С. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 3 дни.Продуктите на Bio+ идват от алпийска биоферма, в която млекодайните крави се хранят от натурални пасища и задоволяват естествената си нужда от движение. По този начин се удължава продължителността им на живот, като същевременно се опазва разнообразната флора и фауна. Защото можем да се грижим за здравето си, без да вредим на природата!   Хранителни стойности   в 100g продукт   Енергия   661kJ/159kcal   Мазнини   12g   от които наситени мастни киселини   9g   Въглехидрати   3,4g   от които захари   3,4g   Белтъци   8,5g   Сол   0,08g Съхранение: При температура от +4°С до +6°С. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 3 дни.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции