ZUGER FRISCHKASE AG

Био моцарела 100г

balevbio

100гр.

3.99лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на ZUGER FRISCHKASE AG Био моцарела 100г в balevbio. Сравни цените на Био моцарела 100г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Разнообразните органични продукти на Zuger са изработени от най-доброто биологично мляко от местните региони на Швейцария. Всички продукти носят етикета Bio Suisse, което означава, че отговарят на строги изисквания и насоки, определени от Bio Suisse, федерацията на швейцарските биопроизводители. В хармония с природата, органичните продукти на Zuger са произведени чрез използване на неутрални на въглероден диоксид процеси. Всички тези процеси са възможно най-екологични, както също така е избягвано и ненужното опаковане.   Хранителни стойности   в 100g   Енергия   1043 kJ/ 251 kcal   Мазнини   19g   - от които наситени мастни киселини   12g   Въглехидрати   1g   - от които захари   1g   Белтъци   19g   Сол   0,6g Съхранение: на хладно и защитено от светлина място при температура от +3°С до +8°С. Пакетирано в защитна атмосфера. Изображението върху опаковката е символично.Разнообразните органични продукти на Zuger са изработени от най-доброто биологично мляко от местните региони на Швейцария. Всички продукти носят етикета Bio Suisse, което означава, че отговарят на строги изисквания и насоки, определени от Bio Suisse, федерацията на швейцарските биопроизводители. В хармония с природата, органичните продукти на Zuger са произведени чрез използване на неутрални на въглероден диоксид процеси. Всички тези процеси са възможно най-екологични, както също така е избягвано и ненужното опаковане.   Хранителни стойности   в 100g   Енергия   1043 kJ/ 251 kcal   Мазнини   19g   - от които наситени мастни киселини   12g   Въглехидрати   1g   - от които захари   1g   Белтъци   19g   Сол   0,6g Съхранение: на хладно и защитено от светлина място при температура от +3°С до +8°С. Пакетирано в защитна атмосфера. Изображението върху опаковката е символично.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции