MGD

Био вечерна иглика 60 капсули

balevbio

46.8гр.

11.99лв.

22.99лв.

Снимка на продукт

-48%

Сподели
Сигнал

Промоции на MGD Био вечерна иглика 60 капсули в balevbio. Сравни цените на Био вечерна иглика 60 капсули в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Предназначение: маслото от вечерна иглика осигурява полиненаситени мастни киселини, които допринасят за поддържане на оптимален комфорт по време на менструация. Препоръчителен дневен прием: 3 капсули дневно с чаша вода. Дневният прием осигурява (3 капсули): вечерна иглика 1500mg, от които гама-линоленова киселина 135mg. Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина.ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Предназначение: маслото от вечерна иглика осигурява полиненаситени мастни киселини, които допринасят за поддържане на оптимален комфорт по време на менструация. Препоръчителен дневен прием: 3 капсули дневно с чаша вода. Дневният прием осигурява (3 капсули): вечерна иглика 1500mg, от които гама-линоленова киселина 135mg. Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции