Alkaloid A.D.

Био чай от липа 20бр. x 1,5г

balevbio

20x1.5гр.

2.89лв.

5.59лв.

Снимка на продукт

-48%

Сподели
Сигнал

Промоции на Alkaloid A.D. Био чай от липа 20бр. x 1,5г в balevbio. Сравни цените на Био чай от липа 20бр. x 1,5г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Помислете си за приятното усещане и аромат, което носят липите през пролетта. Наслаждавайте му се с чаша чай от липа по всяко време. Как най добре да използваме чая: Сложете две чаени торбички в чашата и бавно налейте гореща вода. Усещате ли магията? Липовият цвят има дезинфекционно, противовъзпалително и диуретично действие. Съхранение: на сухо и хладно място.Помислете си за приятното усещане и аромат, което носят липите през пролетта. Наслаждавайте му се с чаша чай от липа по всяко време. Как най добре да използваме чая: Сложете две чаени торбички в чашата и бавно налейте гореща вода. Усещате ли магията? Липовият цвят има дезинфекционно, противовъзпалително и диуретично действие. Съхранение: на сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции