Biotta
Био сок касис 500мл
500мл.
10.89лв.

от 21/04
Промоции на true Био сок касис 500мл в balevbio. Сравни цените на Био сок касис 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg
Био сок от касис с екстракт от бял чай и сироп от агаве. Богат на естествен Витамин C, който подпомага нормалната работа на имунната система. От дълги години фабриката на Biotta проидвежда Сок от касис, от най-добрия, узрял на слънце био черен касис, заедно с инфузия от розови листенца. Само най-добрите зърна касис стигат до бутилиране. Поради трудното прибиране на реколтата и условията на пазара, заедно с повишеното търсене на напитки с по-малко захари, сокът от касис на Biotta претърпява промяна на рецептата. Новата рецепта включва бял чай, вместо розови листенца. Също така сокът от агаве е намален от 13% на 11%, като по този начин се намалят 12% от калориите. Качеството и характерният вкус на касис си остават същите. Пастьоризиран. Разклатете преди употреба. Хранителни стойности за 100ml Енергийна стойност 210 kJ/51 kcal Мазнини 0g - от които наситени мастни киселини 0g Въглехидрати 12g - от които захари 11g Белтъци 0g Сол 0,01g Витамин C 12mg (15%)** **Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal) Съхранение: Съхранявайте в хладилник след отваряне. Използвайте в рамките на 8 дни след отваряне. Изображението върху продукта е символично. За Biotta и как се произвеждат био соковете Името на Biotta е символ на произхода му. "Био" означава биологично производство в Швейцария и е символ за качество. Тагервилен е селото в Швейцария, където се произвеждат соковете. Събирайки "Био" и "Та" се получава Биота, швейцарска компания за био продукти. ✓ Всички био сокове Biotta са произведени от натурално отглеждани зеленчуци и плодове. Качеството на продуктите на Biotta е основата за хранителната стойност на соковете. Всички зеленчуци и плодове узряват на полето/лозата и се избират според най-високите стандарти за качество по отношение на вкуса и съдържанието. След измиване и проверка на суровините избраните зеленчуци и плодове се поставят в затворен производствен процес. Следващият път, когато кислородът и продуктът ще се срещнат, е когато потребителят отваря бутилката. Този процес е първата от трите ключови стъпки, които водят до изключителното качество на Biotta. ✓ Във втората стъпка вместо плодовете и зеленчуците да се натискат и да загубят известен процент от хранителните си стойности, Biotta издърпва сока чрез лек процес на центрофугиране. Декантирането разделя сока от кашата, позволявайки максимално запазване на хранителните стойности. ✓ Третата и последна стъпка към качеството на Biotta е процесът на пастьоризация. Соковете Biotta са пастьоризирани при по-ниска температура в сравнение с традиционната обработка. По-ниските нива на топлина позволяват на соковете на Biotta да запазват висока хранителна стойност, свеж вкус и дълъг срок на годност. По време на производството на сокове всяка партида се следи внимателно и редовно се проверява, за да се открият всякакви отклонения в качеството на възможно най-ранния етап. За да се гарантира, че всички тези много важни качествени мерки вървят гладко, Biotta също така работи с цялостна система за контрол на качеството, която обхваща целия производствен процес. И накрая, Biotta си сътрудничи с външни експерти, които да наблюдават и инспектират операциите и качеството. Някои от сокове на Biotta са лакто-ферментирали Процесът на ферментация позволява на храните по-дълго да останат годни за консумация. Бактериите на Lactobacillus присъстват на повърхността на всички растения и имат способността да превръщат захарите в млечна киселина. Тези бактерии превръщат лактозата или други захари бързо и лесно в млечна киселина, която е естествен консервант, който потиска растежа на вредните бактерии. Освен преимуществата за съхранение, лактофементацията също така увеличава или поддържа нивата на витамини и ензими, както и смилаемостта на ферментиралата храна.Био сок от касис с екстракт от бял чай и сироп от агаве. Богат на естествен Витамин C, който подпомага нормалната работа на имунната система. От дълги години фабриката на Biotta проидвежда Сок от касис, от най-добрия, узрял на слънце био черен касис, заедно с инфузия от розови листенца. Само най-добрите зърна касис стигат до бутилиране. Поради трудното прибиране на реколтата и условията на пазара, заедно с повишеното търсене на напитки с по-малко захари, сокът от касис на Biotta претърпява промяна на рецептата. Новата рецепта включва бял чай, вместо розови листенца. Също така сокът от агаве е намален от 13% на 11%, като по този начин се намалят 12% от калориите. Качеството и характерният вкус на касис си остават същите. Пастьоризиран. Разклатете преди употреба. Хранителни стойности за 100ml Енергийна стойност 210 kJ/51 kcal Мазнини 0g - от които наситени мастни киселини 0g Въглехидрати 12g - от които захари 11g Белтъци 0g Сол 0,01g Витамин C 12mg (15%)** **Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal) Съхранение: Съхранявайте в хладилник след отваряне. Използвайте в рамките на 8 дни след отваряне. Изображението върху продукта е символично. За Biotta и как се произвеждат био соковете Името на Biotta е символ на произхода му. "Био" означава биологично производство в Швейцария и е символ за качество. Тагервилен е селото в Швейцария, където се произвеждат соковете. Събирайки "Био" и "Та" се получава Биота, швейцарска компания за био продукти. ✓ Всички био сокове Biotta са произведени от натурално отглеждани зеленчуци и плодове. Качеството на продуктите на Biotta е основата за хранителната стойност на соковете. Всички зеленчуци и плодове узряват на полето/лозата и се избират според най-високите стандарти за качество по отношение на вкуса и съдържанието. След измиване и проверка на суровините избраните зеленчуци и плодове се поставят в затворен производствен процес. Следващият път, когато кислородът и продуктът ще се срещнат, е когато потребителят отваря бутилката. Този процес е първата от трите ключови стъпки, които водят до изключителното качество на Biotta. ✓ Във втората стъпка вместо плодовете и зеленчуците да се натискат и да загубят известен процент от хранителните си стойности, Biotta издърпва сока чрез лек процес на центрофугиране. Декантирането разделя сока от кашата, позволявайки максимално запазване на хранителните стойности. ✓ Третата и последна стъпка към качеството на Biotta е процесът на пастьоризация. Соковете Biotta са пастьоризирани при по-ниска температура в сравнение с традиционната обработка. По-ниските нива на топлина позволяват на соковете на Biotta да запазват висока хранителна стойност, свеж вкус и дълъг срок на годност. По време на производството на сокове всяка партида се следи внимателно и редовно се проверява, за да се открият всякакви отклонения в качеството на възможно най-ранния етап. За да се гарантира, че всички тези много важни качествени мерки вървят гладко, Biotta също така работи с цялостна система за контрол на качеството, която обхваща целия производствен процес. И накрая, Biotta си сътрудничи с външни експерти, които да наблюдават и инспектират операциите и качеството. Някои от сокове на Biotta са лакто-ферментирали Процесът на ферментация позволява на храните по-дълго да останат годни за консумация. Бактериите на Lactobacillus присъстват на повърхността на всички растения и имат способността да превръщат захарите в млечна киселина. Тези бактерии превръщат лактозата или други захари бързо и лесно в млечна киселина, която е естествен консервант, който потиска растежа на вредните бактерии. Освен преимуществата за съхранение, лактофементацията също така увеличава или поддържа нивата на витамини и ензими, както и смилаемостта на ферментиралата храна.
Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.