Biotta
Био сок от целина 500мл
500мл.
12.79лв.

от 14/04
Промоции на true Био сок от целина 500мл в balevbio. Сравни цените на Био сок от целина 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg
Осигурете си разнообразна, балансирана диета и здравословен живот. Пастьоризиран. Веган. Свежа реколта от Швейцария. За Целината Целината се култивира в Европа от края на Средновековието. Най-широко разпространените разновидности са кореноплодната целина, дръжковата целина и листната целина (кервиз). Като използваме особено щадящи методи за преработка в завода ни, специалните аромати на целината успяват да се изявят, създавайки възхитителен натурален сок. Сокът от целина Biotta, произведен от първокласни био зеленчуци, е източник на калий. Калият спомага за поддържането на нормалното кръвно налягане. Съдържа сок от 694г био корен от целина. Здравни ползи: • Регулира кръвното налягане• Стимулира диурезата• Регулира киселинно-алкалния баланс• Намалява нервното напрежение, умората и изтощението• Идеален за детоксикация със сокове/пости Хранителни стойности за 100ml Енергийна стойност 120 kJ/28 kcal Мазнини 0g - от които наситени мастни киселини 0g Въглехидрати 6g - от които захари** 4,5g Белтъци 0,7g Сол 0,15g Калий 291mg (14%***) ** Естествено съдържащи се захари.*** РКП-Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/2000 kcal). Разклатете преди употреба. Съхранение: На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 8 дни. За Biotta и как се произвеждат био соковете Името на Biotta е символ на произхода му. "Био" означава биологично производство в Швейцария и е символ за качество. Тагервилен е селото в Швейцария, където се произвеждат соковете. Събирайки "Био" и "Та" се получава Биота, швейцарска компания за био продукти. ✓ Всички био сокове Biotta са произведени от натурално отглеждани зеленчуци и плодове. Качеството на продуктите на Biotta е основата за хранителната стойност на соковете. Всички зеленчуци и плодове узряват на полето/лозата и се избират според най-високите стандарти за качество по отношение на вкуса и съдържанието. След измиване и проверка на суровините избраните зеленчуци и плодове се поставят в затворен производствен процес. Следващият път, когато кислородът и продуктът ще се срещнат, е когато потребителят отваря бутилката. Този процес е първата от трите ключови стъпки, които водят до изключителното качество на Biotta. ✓ Във втората стъпка вместо плодовете и зеленчуците да се натискат и да загубят известен процент от хранителните си стойности, Biotta издърпва сока чрез лек процес на центрофугиране. Декантирането разделя сока от кашата, позволявайки максимално запазване на хранителните стойности. ✓ Третата и последна стъпка към качеството на Biotta е процесът на пастьоризация. Соковете Biotta са пастьоризирани при по-ниска температура в сравнение с традиционната обработка. По-ниските нива на топлина позволяват на соковете на Biotta да запазват висока хранителна стойност, свеж вкус и дълъг срок на годност. По време на производството на сокове всяка партида се следи внимателно и редовно се проверява, за да се открият всякакви отклонения в качеството на възможно най-ранния етап. За да се гарантира, че всички тези много важни качествени мерки вървят гладко, Biotta също така работи с цялостна система за контрол на качеството, която обхваща целия производствен процес. И накрая, Biotta си сътрудничи с външни експерти, които да наблюдават и инспектират операциите и качеството. Някои от сокове на Biotta са лакто-ферментирали Процесът на ферментация позволява на храните по-дълго да останат годни за консумация. Бактериите на Lactobacillus присъстват на повърхността на всички растения и имат способността да превръщат захарите в млечна киселина. Тези бактерии превръщат лактозата или други захари бързо и лесно в млечна киселина, която е естествен консервант, който потиска растежа на вредните бактерии. Освен преимуществата за съхранение, лактофементацията също така увеличава или поддържа нивата на витамини и ензими, както и смилаемостта на ферментиралата храна. <br>Осигурете си разнообразна, балансирана диета и здравословен живот. Пастьоризиран. Веган. Свежа реколта от Швейцария. За Целината Целината се култивира в Европа от края на Средновековието. Най-широко разпространените разновидности са кореноплодната целина, дръжковата целина и листната целина (кервиз). Като използваме особено щадящи методи за преработка в завода ни, специалните аромати на целината успяват да се изявят, създавайки възхитителен натурален сок. Сокът от целина Biotta, произведен от първокласни био зеленчуци, е източник на калий. Калият спомага за поддържането на нормалното кръвно налягане. Съдържа сок от 694г био корен от целина. Здравни ползи: • Регулира кръвното налягане• Стимулира диурезата• Регулира киселинно-алкалния баланс• Намалява нервното напрежение, умората и изтощението• Идеален за детоксикация със сокове/пости Хранителни стойности за 100ml Енергийна стойност 120 kJ/28 kcal Мазнини 0g - от които наситени мастни киселини 0g Въглехидрати 6g - от които захари** 4,5g Белтъци 0,7g Сол 0,15g Калий 291mg (14%***) ** Естествено съдържащи се захари.*** РКП-Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/2000 kcal). Разклатете преди употреба. Съхранение: На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 8 дни. За Biotta и как се произвеждат био соковете Името на Biotta е символ на произхода му. "Био" означава биологично производство в Швейцария и е символ за качество. Тагервилен е селото в Швейцария, където се произвеждат соковете. Събирайки "Био" и "Та" се получава Биота, швейцарска компания за био продукти. ✓ Всички био сокове Biotta са произведени от натурално отглеждани зеленчуци и плодове. Качеството на продуктите на Biotta е основата за хранителната стойност на соковете. Всички зеленчуци и плодове узряват на полето/лозата и се избират според най-високите стандарти за качество по отношение на вкуса и съдържанието. След измиване и проверка на суровините избраните зеленчуци и плодове се поставят в затворен производствен процес. Следващият път, когато кислородът и продуктът ще се срещнат, е когато потребителят отваря бутилката. Този процес е първата от трите ключови стъпки, които водят до изключителното качество на Biotta. ✓ Във втората стъпка вместо плодовете и зеленчуците да се натискат и да загубят известен процент от хранителните си стойности, Biotta издърпва сока чрез лек процес на центрофугиране. Декантирането разделя сока от кашата, позволявайки максимално запазване на хранителните стойности. ✓ Третата и последна стъпка към качеството на Biotta е процесът на пастьоризация. Соковете Biotta са пастьоризирани при по-ниска температура в сравнение с традиционната обработка. По-ниските нива на топлина позволяват на соковете на Biotta да запазват висока хранителна стойност, свеж вкус и дълъг срок на годност. По време на производството на сокове всяка партида се следи внимателно и редовно се проверява, за да се открият всякакви отклонения в качеството на възможно най-ранния етап. За да се гарантира, че всички тези много важни качествени мерки вървят гладко, Biotta също така работи с цялостна система за контрол на качеството, която обхваща целия производствен процес. И накрая, Biotta си сътрудничи с външни експерти, които да наблюдават и инспектират операциите и качеството. Някои от сокове на Biotta са лакто-ферментирали Процесът на ферментация позволява на храните по-дълго да останат годни за консумация. Бактериите на Lactobacillus присъстват на повърхността на всички растения и имат способността да превръщат захарите в млечна киселина. Тези бактерии превръщат лактозата или други захари бързо и лесно в млечна киселина, която е естествен консервант, който потиска растежа на вредните бактерии. Освен преимуществата за съхранение, лактофементацията също така увеличава или поддържа нивата на витамини и ензими, както и смилаемостта на ферментиралата храна. <br>
Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.