Biotta

Био сок витал антиоксидант 500мл

balevbio

500мл.

5.59лв.

14.39лв.

Био сок витал антиоксидант 500мл

-61%

от 27/07

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на Biotta Био сок витал антиоксидант 500мл в balevbio. Сравни цените на Био сок витал антиоксидант 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Пастьоризиран. Веган. Ползи и Употреба: • Противовъзпалителни• Подпомагане на резорбцията на желязо• Защита от оксидативен стрес Начин на употреба: Една чаша (200ml) на ден.   Хранителни стойности   за 100ml   Енергийна стойност   238 kJ/ 57 kcal   Мазнини   0,2g   - от които наситени мастни киселини   0g   Въглехидрати   13g   - от които захари**   12g   Белтъци   0,3g   Сол   0,01g   Витамин С   40mg (50%***) ** Eстествено съдържащи се захари. *** РКП-Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/2000 kcal). Съхранение: На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 8 дни. За Biotta и как се произвеждат био соковете Името на Biotta е символ на произхода му. "Био" означава биологично производство в Швейцария и е символ за качество. Тагервилен е селото в Швейцария, където се произвеждат соковете. Събирайки "Био" и "Та" се получава Биота, швейцарска компания за био продукти. ✓ Всички био сокове Biotta са произведени от натурално отглеждани зеленчуци и плодове. Качеството на продуктите на Biotta е основата за хранителната стойност на соковете. Всички зеленчуци и плодове узряват на полето/лозата и се избират според най-високите стандарти за качество по отношение на вкуса и съдържанието. След измиване и проверка на суровините избраните зеленчуци и плодове се поставят в затворен производствен процес. Следващият път, когато кислородът и продуктът ще се срещнат, е когато потребителят отваря бутилката. Този процес е първата от трите ключови стъпки, които водят до изключителното качество на Biotta. ✓ Във втората стъпка вместо плодовете и зеленчуците да се натискат и да загубят известен процент от хранителните си стойности, Biotta издърпва сока чрез лек процес на центрофугиране. Декантирането разделя сока от кашата, позволявайки максимално запазване на хранителните стойности. ✓ Третата и последна стъпка към качеството на Biotta е процесът на пастьоризация. Соковете Biotta са пастьоризирани при по-ниска температура в сравнение с традиционната обработка. По-ниските нива на топлина позволяват на соковете на Biotta да запазват висока хранителна стойност, свеж вкус и дълъг срок на годност. По време на производството на сокове всяка партида се следи внимателно и редовно се проверява, за да се открият всякакви отклонения в качеството на възможно най-ранния етап. За да се гарантира, че всички тези много важни качествени мерки вървят гладко, Biotta също така работи с цялостна система за контрол на качеството, която обхваща целия производствен процес. И накрая, Biotta си сътрудничи с външни експерти, които да наблюдават и инспектират операциите и качеството. Някои от сокове на Biotta са лакто-ферментирали Процесът на ферментация позволява на храните по-дълго да останат годни за консумация. Бактериите на Lactobacillus присъстват на повърхността на всички растения и имат способността да превръщат захарите в млечна киселина. Тези бактерии превръщат лактозата или други захари бързо и лесно в млечна киселина, която е естествен консервант, който потиска растежа на вредните бактерии. Освен преимуществата за съхранение, лактофементацията също така увеличава или поддържа нивата на витамини и ензими, както и смилаемостта на ферментиралата храна.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции