Cupper

Био чай канела, звезден анасон и червена боровинка 40г

balevbio

40гр.

3.29лв.

5.59лв.

Снимка на продукт

-41%

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на Cupper Био чай канела, звезден анасон и червена боровинка 40г в balevbio. Сравни цените на Био чай канела, звезден анасон и червена боровинка 40г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Какво по -хубаво от чаша горещ чай след дълга зимна разходка? Вълшебната смес от канела, коледен звезден анасон и сладки плодове напомня на вкусен зимен пунш, който ще ви очарова и отведе в зимната страна на чудесата. Указание за употреба: налейте 250мл вода и оставете да заври. Изсипете я още докато ври върху пакетчето чай и оставете да се запари за 7-8 минути. Извадете торбичката и оставете да се охлади. Внимание: съдържа женско биле – при високо кръвно налягане, трябва да се избягва прекомерната консумация на този продукт. Ако сте бременни или кърмите се консултирайте с вашия лекар. Съхранение: в затворена опаковка на сухо и прохладно място.Какво по -хубаво от чаша горещ чай след дълга зимна разходка? Вълшебната смес от канела, коледен звезден анасон и сладки плодове напомня на вкусен зимен пунш, който ще ви очарова и отведе в зимната страна на чудесата. Указание за употреба: налейте 250мл вода и оставете да заври. Изсипете я още докато ври върху пакетчето чай и оставете да се запари за 7-8 минути. Извадете торбичката и оставете да се охлади. Внимание: съдържа женско биле – при високо кръвно налягане, трябва да се избягва прекомерната консумация на този продукт. Ако сте бременни или кърмите се консултирайте с вашия лекар. Съхранение: в затворена опаковка на сухо и прохладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции