DESTINATION SAS

Био кафе мляно 100% Арабика Мексико 250г

balevbio

250гр.

8.99лв.

15.19лв.

Снимка на продукт

-41%

Сподели
Сигнал

Промоции на DESTINATION SAS Био кафе мляно 100% Арабика Мексико 250г в balevbio. Сравни цените на Био кафе мляно 100% Арабика Мексико 250г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Изпечено от занаятчии. Интензивен аромат. Тази био арабика е приготвена от кафе, растящо на височина между 1500 и 1800 м. Поради голяма надморска височина, растенията имат нужда от почви с висока минерализация и постоянна температура около 20°C. Зърната се добиват от район в Гватемала на Тихоокеанския бряг, където се намират едни от най-ценните насаждения кафе, които не се третирани с химически торове или пестициди. Начин на употреба: Една мерителна лъжичка, приблизително 7-10g е достатъчна за приготвяне на чаша кафе. Съхранение: На сухо място, при стайна температура. След отваряне, съхранявайте в плътно затворена опаковка, в долната част на хладилник. Изображението върху опаковката е предложение за сервиране.Изпечено от занаятчии. Интензивен аромат. Тази био арабика е приготвена от кафе, растящо на височина между 1500 и 1800 м. Поради голяма надморска височина, растенията имат нужда от почви с висока минерализация и постоянна температура около 20°C. Зърната се добиват от район в Гватемала на Тихоокеанския бряг, където се намират едни от най-ценните насаждения кафе, които не се третирани с химически торове или пестициди. Начин на употреба: Една мерителна лъжичка, приблизително 7-10g е достатъчна за приготвяне на чаша кафе. Съхранение: На сухо място, при стайна температура. След отваряне, съхранявайте в плътно затворена опаковка, в долната част на хладилник. Изображението върху опаковката е предложение за сервиране.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции