ISOLA BIO

Био напитка от ориз и лешник 1л

balevbio

1л.

6.79лв.

7.99лв.

Снимка на продукт

-15%

Сподели
Сигнал

Промоции на ISOLA BIO Био напитка от ориз и лешник 1л в balevbio. Сравни цените на Био напитка от ориз и лешник 1л в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

ИЗКУСИТЕЛНО ВКУСНА И ПОЛЕЗНА АЛТЕРНАТИВА НА МЛЯКОТО Идеален избор за всеки, който търси 100% растителен продукт. Подарете си приятно усещане с характерния аромат на лешника и мекия му вкус. Подходяща за приготвяне на десерти, смути и рецепти на растителна основа. Без глутен и лактоза. Подходяща за вегетарианци и вегани. Без добавена захар, с ниско съдържание на наситени мазнини и сол, и богата на ненаситени мазнини. Съдържа естествени захари. Разклатете преди употреба.   Хранителни стойности   за 100ml   Енергийна стойност   312 kJ/74 kcal   Мазнини   1,9g   - от които наситени мастни киселини   0,2g   Въглехидрати   13g   - от които захари   5,5g   Белтъци   0,8g   Сол   0,08g   Влакнини   0,9g Съхранение: На стайна температура, след отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 3-4 дни.ИЗКУСИТЕЛНО ВКУСНА И ПОЛЕЗНА АЛТЕРНАТИВА НА МЛЯКОТО Идеален избор за всеки, който търси 100% растителен продукт. Подарете си приятно усещане с характерния аромат на лешника и мекия му вкус. Подходяща за приготвяне на десерти, смути и рецепти на растителна основа. Без глутен и лактоза. Подходяща за вегетарианци и вегани. Без добавена захар, с ниско съдържание на наситени мазнини и сол, и богата на ненаситени мазнини. Съдържа естествени захари. Разклатете преди употреба.   Хранителни стойности   за 100ml   Енергийна стойност   312 kJ/74 kcal   Мазнини   1,9g   - от които наситени мастни киселини   0,2g   Въглехидрати   13g   - от които захари   5,5g   Белтъци   0,8g   Сол   0,08g   Влакнини   0,9g Съхранение: На стайна температура, след отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 3-4 дни.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции