Koval

Био бърбън уиски 500мл

balevbio

500мл.

42.99лв.

84.99лв.

Снимка на продукт

-49%

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на Koval Био бърбън уиски 500мл в balevbio. Сравни цените на Био бърбън уиски 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Класически американски бърбън произведен по занаятчийски метод от 51% царевица и 49% просо. Отлежава в малки бъчви за удължен период от време. Всяка бутилка е от една единствена бъчва. Характерните черти на двете зърнени култури си взаимодействат в перфектен баланс без някоя от двете да взима връх. Има наситен златистокехлибарен цвят. Аромат на тропически плодове, ванилия и флорални нотки. Вкус на бели плодове, сладки подправки, карамел. Със средно-дълъг богат финал, който завършва с пиперлив карамел, градиращ в нежни тютюневи нотки. Консумирайте отговорно! Алкохолно съдържание: 47% vol За Дестилерията: Крафт дестилерията Koval се намира в Чикаго, открита през 2008г. от Робърт и Сонат Бирнекер. Това е първата нова дестилерия в града от времето на Сухия режим. Думата „Ковал“ означава „черна овца“ на няколко източноевропейски езика, а дестилерията на Koval определено се откроява и се осмелява да бъде различна във все по-претъпкания и конкурентен свят на производство на спиртни напитки. Производството е в много ограничени партиди, от местно произведени зърнени култури, използва се единствено т.нар. "сърце" на дестилата, а бъчвите са чисто нови американски дъбови бъчви с вместимост 30 галона (приблизително 113л).Класически американски бърбън произведен по занаятчийски метод от 51% царевица и 49% просо. Отлежава в малки бъчви за удължен период от време. Всяка бутилка е от една единствена бъчва. Характерните черти на двете зърнени култури си взаимодействат в перфектен баланс без някоя от двете да взима връх. Има наситен златистокехлибарен цвят. Аромат на тропически плодове, ванилия и флорални нотки. Вкус на бели плодове, сладки подправки, карамел. Със средно-дълъг богат финал, който завършва с пиперлив карамел, градиращ в нежни тютюневи нотки. Консумирайте отговорно! Алкохолно съдържание: 47% vol За Дестилерията: Крафт дестилерията Koval се намира в Чикаго, открита през 2008г. от Робърт и Сонат Бирнекер. Това е първата нова дестилерия в града от времето на Сухия режим. Думата „Ковал“ означава „черна овца“ на няколко източноевропейски езика, а дестилерията на Koval определено се откроява и се осмелява да бъде различна във все по-претъпкания и конкурентен свят на производство на спиртни напитки. Производството е в много ограничени партиди, от местно произведени зърнени култури, използва се единствено т.нар. "сърце" на дестилата, а бъчвите са чисто нови американски дъбови бъчви с вместимост 30 галона (приблизително 113л).

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции