OXFAM FAIRTRADE

Био бял ром 700мл

balevbio

700мл.

13.99лв.

31.99лв.

Снимка на продукт

-56%

Сподели
Сигнал

Промоции на OXFAM FAIRTRADE Био бял ром 700мл в balevbio. Сравни цените на Био бял ром 700мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Добре балансиран ром, отлежал 1 година, с изчистен комплексен вкус и деликатен пикантен послевкус. Дестилиран от органично отгледана захарна тръстика от Montillo, централен Парагвай според принципите на справедливата търговия. Подходящ за директна консумация, идеален за приготвяне на коктейли. Алкохолно съдържание: 38% vol/об. Съхранение: на сухо и хладно място.Добре балансиран ром, отлежал 1 година, с изчистен комплексен вкус и деликатен пикантен послевкус. Дестилиран от органично отгледана захарна тръстика от Montillo, централен Парагвай според принципите на справедливата търговия. Подходящ за директна консумация, идеален за приготвяне на коктейли. Алкохолно съдържание: 38% vol/об. Съхранение: на сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции