Pécsi Sörfőzde Zrt.

Био бира пшеничена нефилтрирана 500мл

balevbio

500мл.

3.59лв.

3.99лв.

Снимка на продукт

-10%

Сподели
Сигнал

Промоции на Pécsi Sörfőzde Zrt. Био бира пшеничена нефилтрирана 500мл в balevbio. Сравни цените на Био бира пшеничена нефилтрирана 500мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Алкохолно съдържание: 5% vol Пшеничната бира (на немски: Weissbier, Weizen; на нидерландски: Witbier, на английски: Wheat beer) известна и като Бяла бира е ферментирала бира, тип ейл със съдържание на алкохол от 5 до 9 % vol. Пшеничната бира е получила името си не защото се прави изцяло с пшеница. Пшеницата присъства в състава на пивната мъст, но не на 100%. В пшеничната бира се влагат и други съставки: ечемичен малц, хмел и други ароматни добавки. Пшеничната бира с някои редки изключения, е от типа ейл – т.е. бира с висока (горна) ферментация. Тя се отличава с богат и интензивен плодов вкус и аромат. По правило е мътно (нефилтрирано) и светло пиво. Съхранение: на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.Алкохолно съдържание: 5% vol Пшеничната бира (на немски: Weissbier, Weizen; на нидерландски: Witbier, на английски: Wheat beer) известна и като Бяла бира е ферментирала бира, тип ейл със съдържание на алкохол от 5 до 9 % vol. Пшеничната бира е получила името си не защото се прави изцяло с пшеница. Пшеницата присъства в състава на пивната мъст, но не на 100%. В пшеничната бира се влагат и други съставки: ечемичен малц, хмел и други ароматни добавки. Пшеничната бира с някои редки изключения, е от типа ейл – т.е. бира с висока (горна) ферментация. Тя се отличава с богат и интензивен плодов вкус и аромат. По правило е мътно (нефилтрирано) и светло пиво. Съхранение: на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции