THES DE LA PAGODE SAS

Био зелен чай ърл грей - метална кутия 100г

balevbio

100гр.

19.99лв.

34.99лв.

Снимка на продукт

-43%

Сподели
Сигнал

Промоции на THES DE LA PAGODE SAS Био зелен чай ърл грей - метална кутия 100г в balevbio. Сравни цените на Био зелен чай ърл грей - метална кутия 100г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

От провинция Анхуей, източно от Шанхай, този зелен чай е наречен Чун Ми, което на китайски означава "веждата на стареца". Меките и фини листа на този зелен чай се съчетават идеално със свежия, плодов и леко пикантен вкус на естествените есенции от Бергамот, правейки напитката с истински деликатен и изискан аромат. Начин на приготвяне: Загрейте вода до 80°C. За една чаша 200мл използвайте 2г от продукта. Оставете да се запари за 3 минути. Съхранение: На сухо и прохладно място.От провинция Анхуей, източно от Шанхай, този зелен чай е наречен Чун Ми, което на китайски означава "веждата на стареца". Меките и фини листа на този зелен чай се съчетават идеално със свежия, плодов и леко пикантен вкус на естествените есенции от Бергамот, правейки напитката с истински деликатен и изискан аромат. Начин на приготвяне: Загрейте вода до 80°C. За една чаша 200мл използвайте 2г от продукта. Оставете да се запари за 3 минути. Съхранение: На сухо и прохладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции