Wint & Lila

Био джин 700мл

balevbio

700мл.

63.99лв.

Био джин 700мл

от 14/04

Сподели
Сигнал

Промоции на Wint & Lila Био джин 700мл в balevbio. Сравни цените на Био джин 700мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Ръчно събрани естествени съставки. Всички растителни съставки са накиснати поотделно в 16l стъклени буркани за период от 6 до 8 седмици, и леко дестилирани в медни казани. Без консерванти, изкуствени подсладители и ароматизанти. Органичен лондонски сух джин, произведен в Пуерто де Санта Мария, Южна Испания. Интензиен цитрусов аромат, баланс и свежест. Нотки от портокалов цвят на Севиля. Вкус, с истински средиземноморски характер. Предложение за коктейл: 4мл Органичен джин Wint&Lila, 1 тоник с марка INDI, лед на кубчета. Съхранение: На сухо и хладно място.Ръчно събрани естествени съставки. Всички растителни съставки са накиснати поотделно в 16l стъклени буркани за период от 6 до 8 седмици, и леко дестилирани в медни казани. Без консерванти, изкуствени подсладители и ароматизанти. Органичен лондонски сух джин, произведен в Пуерто де Санта Мария, Южна Испания. Интензиен цитрусов аромат, баланс и свежест. Нотки от портокалов цвят на Севиля. Вкус, с истински средиземноморски характер. Предложение за коктейл: 4мл Органичен джин Wint&Lila, 1 тоник с марка INDI, лед на кубчета. Съхранение: На сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции