Wint & Lila

Био джин ягода 40мл

balevbio

40мл.

4.49лв.

10.99лв.

Снимка на продукт

-59%

Сподели
Сигнал

Промоции на Wint & Lila Био джин ягода 40мл в balevbio. Сравни цените на Био джин ягода 40мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Перфектна комбинация от органичен зърнен алкохол, тръстикова захар и органични ягоди, отгледани в Испания, плюс дестилация на: плодове от хвойна, кора от горчив портокал от Севиля, кориандър, кора от лимон и лайм, мента, корен от ангелика и канела. Когато сервирате джина в чаша, блестящият му розов цвят привлича окото. Носът излъчва аромати на хвойна, канела и кориандър. На небцето се откроява хармонията и деликатния вкус на сладки ягоди с меки тревисти нотки. Джин с изискан вкус и аромат, чудесно балансиран, произведен в Ел Пуерто де Санта Мария, Южна Испания. Елегантната бутилка гарантира чистота и нефилтриране на аромата и вкуса. Този джин е определящ тенденциите поради своите съставки, производствен процес и защото е първият джин, който отговаря на най-взискателните био сертификати, издадени от Европейския съюз и Министерството на земеделието на Съединените щати (ESDA). Предложение за коктейл: 40мл Био джин ягода, 200мл тоник, няколко кубчета лед и сушени ягоди.Перфектна комбинация от органичен зърнен алкохол, тръстикова захар и органични ягоди, отгледани в Испания, плюс дестилация на: плодове от хвойна, кора от горчив портокал от Севиля, кориандър, кора от лимон и лайм, мента, корен от ангелика и канела. Когато сервирате джина в чаша, блестящият му розов цвят привлича окото. Носът излъчва аромати на хвойна, канела и кориандър. На небцето се откроява хармонията и деликатния вкус на сладки ягоди с меки тревисти нотки. Джин с изискан вкус и аромат, чудесно балансиран, произведен в Ел Пуерто де Санта Мария, Южна Испания. Елегантната бутилка гарантира чистота и нефилтриране на аромата и вкуса. Този джин е определящ тенденциите поради своите съставки, производствен процес и защото е първият джин, който отговаря на най-взискателните био сертификати, издадени от Европейския съюз и Министерството на земеделието на Съединените щати (ESDA). Предложение за коктейл: 40мл Био джин ягода, 200мл тоник, няколко кубчета лед и сушени ягоди.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции