Cherky

Био джърки испанска шунка 30г

balevbio

30гр.

7.99лв.

Снимка на продукт
Сподели
Сигнал

Промоции на Cherky Био джърки испанска шунка 30г в balevbio. Сравни цените на Био джърки испанска шунка 30г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Вкусна закуска от органично свинско месо и истинска испанска шунка, само с естествени съставки, високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати. Без консерванти, нитрити и оцветители. ВНИМАНИЕ: Опаковката съдържа негоден за консумация кислороден абсорбер, който не трябва да се яде. Възможно е да се срещат остатъчни частици от кости или черупки.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1814 KJ/437 kcal   Мазнини   34g   - от които наситени мастни киселини   13,9g   Въглехидрати   <0,5g   - от които захари   <0,5g   Белтъци   32,7g   Сол   3g Съхранение: на сухо и хладно място. Не се налага съхранение в хладилник. След отваряне консумирайте в рамките на 2 дни. Изображението върху опаковката е символично. Възможно е чистият протеин да се появи на повърхността на продукта под формата на бяло покритие.Вкусна закуска от органично свинско месо и истинска испанска шунка, само с естествени съставки, високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати. Без консерванти, нитрити и оцветители. ВНИМАНИЕ: Опаковката съдържа негоден за консумация кислороден абсорбер, който не трябва да се яде. Възможно е да се срещат остатъчни частици от кости или черупки.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1814 KJ/437 kcal   Мазнини   34g   - от които наситени мастни киселини   13,9g   Въглехидрати   <0,5g   - от които захари   <0,5g   Белтъци   32,7g   Сол   3g Съхранение: на сухо и хладно място. Не се налага съхранение в хладилник. След отваряне консумирайте в рамките на 2 дни. Изображението върху опаковката е символично. Възможно е чистият протеин да се появи на повърхността на продукта под формата на бяло покритие.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции