ARCADIE SA

Био пипер черен Кампот зърна 45г

balevbio

45гр.

12.49лв.

20.79лв.

Снимка на продукт

-40%

Сподели
Сигнал

Промоции на ARCADIE SA Био пипер черен Кампот зърна 45г в balevbio. Сравни цените на Био пипер черен Кампот зърна 45г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Със защитено географско указание. Има пикантен, леко плодов ментов вкус, придружен с аромат на евкалипт и нотки на жасмин. Считан е за един от най-добрите пипери в света, заради голямото си ароматно богатство. Той ще подобри вкуса на вашите варени или сурови, сладки и солени ястия. Пиперът Кампот идва от дървото черен пипер Piper nigrum, отглеждано в провинция Кампот в Камбоджа, което дължи особения си вкус на своя тероар. Името му произлиза от района, където се отглежда, провинция Кампот. От 2010г е първият пипер в света със защитено географско указание (ЗГУ) в Камбоджа. Кампот пипер е органично отглеждан, без химическа обработка и с естествено изсушен на слънце. Произвежда се и се продава в зелени, черни, бели и червени сортове, всички от едно и също растение. Черният и червеният Кампот са един и същ пипер, изсушен на различен етап от зреенето си. Указание за употреба: използвайте само прясно смлян, за да усетите най-добре пълния му аромат. Подходящ за месо, риба, зеленчуци, яйца, пастети, сосове, сладки и солени заготовки. Съхранение: на сухо и хладно място.Със защитено географско указание. Има пикантен, леко плодов ментов вкус, придружен с аромат на евкалипт и нотки на жасмин. Считан е за един от най-добрите пипери в света, заради голямото си ароматно богатство. Той ще подобри вкуса на вашите варени или сурови, сладки и солени ястия. Пиперът Кампот идва от дървото черен пипер Piper nigrum, отглеждано в провинция Кампот в Камбоджа, което дължи особения си вкус на своя тероар. Името му произлиза от района, където се отглежда, провинция Кампот. От 2010г е първият пипер в света със защитено географско указание (ЗГУ) в Камбоджа. Кампот пипер е органично отглеждан, без химическа обработка и с естествено изсушен на слънце. Произвежда се и се продава в зелени, черни, бели и червени сортове, всички от едно и също растение. Черният и червеният Кампот са един и същ пипер, изсушен на различен етап от зреенето си. Указание за употреба: използвайте само прясно смлян, за да усетите най-добре пълния му аромат. Подходящ за месо, риба, зеленчуци, яйца, пастети, сосове, сладки и солени заготовки. Съхранение: на сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции