Clearspring

Био сироп от ечемичен малц 330г

balevbio

300гр.

14.49лв.

Био сироп от ечемичен малц 330г

от 05/05

Сподели
Сигнал

Промоции на Clearspring Био сироп от ечемичен малц 330г в balevbio. Сравни цените на Био сироп от ечемичен малц 330г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Нерафиниран естествен подсладител. Има дълбок, богат и сложен вкус. Насладете му се като подсладител в горещи напитки, като топинг или просто го намажете. Чудесна алтернатива на рафинираната бяла захар, отличен за готвене и печене. Малцовите сиропи Clearspring имат богат, мек вкус и по-мека сладост от тази на захарта, меда или кленовия сироп. В резултат на това е по-малко вероятно да надделеят над вкуса на други храни и могат да се използват за подслаждане на топли напитки и печени храни, както и за торти, палачинки и десерти. Забележка: когато използвате малцов сироп вместо захар при печене, ще трябва да го добавите към течните съставки в рецептата.   Хранителни стойности   за 100g   Енергия   1313 kJ/314 kcal   Мазнини   <0,5g   - от които наситени мастни киселини   <0,1g   Въглехидрати   74g   - от които захари¹   42g   Белтъци   4,4g   Сол   0,13g ¹Съдържа естествени захари. Съхранение: на сухо, хладно и тъмно място. След отваряне съхранявайте в хладилник.Нерафиниран естествен подсладител. Има дълбок, богат и сложен вкус. Насладете му се като подсладител в горещи напитки, като топинг или просто го намажете. Чудесна алтернатива на рафинираната бяла захар, отличен за готвене и печене. Малцовите сиропи Clearspring имат богат, мек вкус и по-мека сладост от тази на захарта, меда или кленовия сироп. В резултат на това е по-малко вероятно да надделеят над вкуса на други храни и могат да се използват за подслаждане на топли напитки и печени храни, както и за торти, палачинки и десерти. Забележка: когато използвате малцов сироп вместо захар при печене, ще трябва да го добавите към течните съставки в рецептата.   Хранителни стойности   за 100g   Енергия   1313 kJ/314 kcal   Мазнини   <0,5g   - от които наситени мастни киселини   <0,1g   Въглехидрати   74g   - от които захари¹   42g   Белтъци   4,4g   Сол   0,13g ¹Съдържа естествени захари. Съхранение: на сухо, хладно и тъмно място. След отваряне съхранявайте в хладилник.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции