LECKER'S BIO MANUFAKTUR GMBH

Био желиращ агент Агар Агар 30г

balevbio

30гр.

5.99лв.

9.19лв.

Био желиращ агент Агар Агар 30г

-35%

от 29/05

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на LECKER'S BIO MANUFAKTUR GMBH Био желиращ агент Агар Агар 30г в balevbio. Сравни цените на Био желиращ агент Агар Агар 30г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Чист растителен продукт, алтернатива на желатинa. Без вкус. 1 чаена лъжичка (около 5g) съответства на 6 листа желатин и е достатъчна за 500г плодове или 500мл течност. Продуктът е подходящ за приготвяне на сладки и солени желета, сладка, кремове и торти. Начин на употреба: Разтворете съдържанието на пакетчето в студена течност и оставете за 1-2 минути, докато набъбне. След това поставете на загрят котлон и бъркайте непрекъснато за 2 минути. Махнете от котлона и оставете да изстине, след което можете да продължите с рецептата. Агар агар е извлечен от червени водорасли и започва да желира при 40°С. Забележка: Винаги смесвайте киселите плодове като касис или дюли със сладки плодове! Чистият лимонов сок няма да се желира. Съвет: Реакцията на агар агар е обратима. Това означава, че агар агар се желира и втечнява чрез нагряване или охлаждане. Получаването на желе може да бъде толкова пъти, колкото пожелаете. Например, чрез добавяне на сварен агар агар можете да получите по-стегната консистенция или да използвате течност, за да разредите. Съхранение: На сухо и хладно място.Чист растителен продукт, алтернатива на желатинa. Без вкус. 1 чаена лъжичка (около 5g) съответства на 6 листа желатин и е достатъчна за 500г плодове или 500мл течност. Продуктът е подходящ за приготвяне на сладки и солени желета, сладка, кремове и торти. Начин на употреба: Разтворете съдържанието на пакетчето в студена течност и оставете за 1-2 минути, докато набъбне. След това поставете на загрят котлон и бъркайте непрекъснато за 2 минути. Махнете от котлона и оставете да изстине, след което можете да продължите с рецептата. Агар агар е извлечен от червени водорасли и започва да желира при 40°С. Забележка: Винаги смесвайте киселите плодове като касис или дюли със сладки плодове! Чистият лимонов сок няма да се желира. Съвет: Реакцията на агар агар е обратима. Това означава, че агар агар се желира и втечнява чрез нагряване или охлаждане. Получаването на желе може да бъде толкова пъти, колкото пожелаете. Например, чрез добавяне на сварен агар агар можете да получите по-стегната консистенция или да използвате течност, за да разредите. Съхранение: На сухо и хладно място.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции