NUTRISSLIM D.O.O

Розово лате с колаген и аромат ванилия на прах 125г

balevbio

125гр.

18.79лв.

37.59лв.

Снимка на продукт

-50%

изтекла

Сподели
Сигнал

Промоции на NUTRISSLIM D.O.O Розово лате с колаген и аромат ванилия на прах 125г в balevbio. Сравни цените на Розово лате с колаген и аромат ванилия на прах 125г в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Съдържа подсладител еритритол. Колагенова терапия с хиалуронова киселина за млада красива и сияйна кожа с формула 3 в 1 е идеалното решение да се поглезите с добро кафе, което освен отличен вкус спомага за възстановяването и подхранването на кожата, поддържа емоционалния баланс, осигурява енергийно благополучие и помага на тялото да се адаптира към стреса. Розов супергерой със 100% натурални съставки и действие 3 в 1, без добавена захар, изкуствени аромати, пълнители или лактоза.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1405 kJ/336 kcal   Мазнини   7,5g   - от които наситени мастни киселини   7g   Въглехидрати  72g   - от които захари  11g   Белтъци   0,2g   Сол  0,02g   Хиалуронова киселина  1g Съхранение: на сухо и хладно място. Изображението върху опаковката е символично.Съдържа подсладител еритритол. Колагенова терапия с хиалуронова киселина за млада красива и сияйна кожа с формула 3 в 1 е идеалното решение да се поглезите с добро кафе, което освен отличен вкус спомага за възстановяването и подхранването на кожата, поддържа емоционалния баланс, осигурява енергийно благополучие и помага на тялото да се адаптира към стреса. Розов супергерой със 100% натурални съставки и действие 3 в 1, без добавена захар, изкуствени аромати, пълнители или лактоза.   Хранителни стойности   за 100g   Енергийна стойност   1405 kJ/336 kcal   Мазнини   7,5g   - от които наситени мастни киселини   7g   Въглехидрати  72g   - от които захари  11g   Белтъци   0,2g   Сол  0,02g   Хиалуронова киселина  1g Съхранение: на сухо и хладно място. Изображението върху опаковката е символично.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Актуални Промоции