OLMUHLE FANDLER GMBH

Био масло от макадамия 250мл

balevbio

250мл.

33.99лв.

60.69лв.

Снимка на продукт

-44%

Сподели
Сигнал

Промоции на OLMUHLE FANDLER GMBH Био масло от макадамия 250мл в balevbio. Сравни цените на Био масло от макадамия 250мл в България - спести време и пари с помощта на mysupermarket.bg

Студено пресовано, нефилтрирано и нерафинирано. Приготвено от печени ядки МАКАДАМИЯ. Указание за употреба: Подходящо е за свежи салати, моркови, рикота, моцарела, за рибни ястия, към пити, сосове, супи, десерти и сладолед. Възможно е затопляне и леко пържене.   Хранителни стойности   за 100ml   Енергийна стойност   3404kJ/ 828kcal   Мазнини   92g   - от които наситени мастни киселини   15g   - мононенаситени мастни киселини   74g   - полиненаситени мастни киселини   3g   Въглехидрати   0g   - от които захари   0g   Белтъци   0g   Сол   0g Съхранение: на сухо и хладно място, защитено от светлина и топлина. Внимание: Тъй като този продукт е натурален, възможно е да се получи утаяване или непрозрачност на съдържанието.Студено пресовано, нефилтрирано и нерафинирано. Приготвено от печени ядки МАКАДАМИЯ. Указание за употреба: Подходящо е за свежи салати, моркови, рикота, моцарела, за рибни ястия, към пити, сосове, супи, десерти и сладолед. Възможно е затопляне и леко пържене.   Хранителни стойности   за 100ml   Енергийна стойност   3404kJ/ 828kcal   Мазнини   92g   - от които наситени мастни киселини   15g   - мононенаситени мастни киселини   74g   - полиненаситени мастни киселини   3g   Въглехидрати   0g   - от които захари   0g   Белтъци   0g   Сол   0g Съхранение: на сухо и хладно място, защитено от светлина и топлина. Внимание: Тъй като този продукт е натурален, възможно е да се получи утаяване или непрозрачност на съдържанието.

Предоставената информация е публична. В случай, че информацията се окаже невярна, MySupermarket не дължи вреди на никого.

Подобни Промоции